محمد علی اکبری، مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا از آغاز کشت نیشکر در این شهرستان خبر داد و گفت: ۷۵ نیشکرکار صومعهسرایی کشت این محصول را در ۲۲ هکتار زمین کشاورزی آغاز کردند.
او با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ سال است که نیشکر در شهرستان صومعه سرا کشت میشود، افزود: نیشکر در اردیبهشت ماه کشت و در اواخر پاییز برداشت میشود و از آن شکر سیاه استحصال میشود.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا، نیشکرکاران این شهرستان پارسال ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تولید و به بازار مصرف عرضه کردند.
شکر سیاه یک محصول کاملا ارگانیک است و خاصیت طبی دارد.