یونس دباغ صادقی پور به اجرای طرح کارجو در آذربایجان شرقی که از استانهای صنعتی کشور محسوب میشود هم اشاره کرد و گفت: هدف از اجرای این طرح بازگرداندن واحدهای صنعتی راکد به چرخه تولید با تامین نیروی کار آنهاست به گونه ایی که طرح در شعبه ۵ تامین اجتماعی به صورت پایلوت اجرا شد و با توجه به اجرای موفقِ آن، به زودی در شعب ۶ گانه استان هم اجرا خواهد شد.
وی افزود: امروزه اغلب واحدهای صنعتی - تولیدیِ استان با بحران تامین نیروی کار مواجه هستند و تامین اجتماعی با اجرای طرح کارجو به یاری آنها شتافت به طوری که نزدیک به هزار نفر در شعب تبریز و شعبههای بزرگی همچون ممقان در راستای اجرای این طرح کارجو زمینه فعال شدن واحدهای تولیدی راکد و بازگشت به چرخه تولید را فراهم کردند.
وی به افزایش بیمه شدگان تامین اجتماعی در قالب طرح فراگیر بیمه ایرانیان هم گریزی زد و گفت: در این طرح ۶ هزار نفر از بانوان و دختران خانه دار و ۲ هزار دانشجو را طی امسال جذب کردیم که بیمه شدگانِ این طرح، در صورت جذب در بازار کار در آینده از سوابق بیمهای برخوردار خواهند شد.
مدیرکل تامین اجتماعی استانگفت: با توجه به مصوبه سال ۹۸ مبنی بر تاسیس ساختمان مِلکی تامین اجتماعی در بخش ممقان و شهرستان ورزقان و در سایه حمایتهای مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و مجموعه مدیریت استان، اجرای این دو طرح به استان تفیض شد و در دست اقدام است از این رو بنا داریم تا اواخر بهمنِ امسال، مناقصهی طرح را برگزار کنیم و با تعیین برندهی مناقصه، طرحها کلنگ زنی شود.
دباغ صادقی پور افزود: کارفرمایان و فعالان حوزه کسب و کار با توجه به این که آذربایجان شرقی در زمرهی استانهایی قرار گرفته است که طرح لیست هوشمند در آن اجرا میشود لازم است لیست خود را تا ۲۵ هر ماه از طریق سامانه es.tamin.ir به شعب تامین اجتماعی استان ارسال کنند و ارائه این لیست را به روزهای پایانی ماه موکول نکنند.
به گفته وی این طرح، مرحله به مرحله اجرا میشود و در مرحله اول کنترلی که کاربران شعب بر لیستها داشتند هم اکنون سیستمی انجام میشود بنابراین کارفرمایان در ارسال به موقع لیستِ خود دقت کافی داشتند باشند تا مشکلی پیش نیاید.
وی از جمله مزایای طرح لیست هوشمند را تلفیق لیست بازرسی با لیستهای ارسالی کارفرمایان بیان کرد و افزود: این کار موجب میشود از بروز برخی اشتباهات و پارهای سودجوییها جلوگیری شود تا کنترل و وصول به موقع منابع به منظور ایفای هر چه بهتر تعهدات قانونی بیمه، مستمری بگیران و بیمه شدگان انجام شود.
دباغ افزود: طی هفته آینده با اعضای اتاق بازرگانی تبریز نشستی در خصوص اجرای طرح لیست هوشمند خواهیم داشت که کارفرمایان هم میتوانند با حضور در این نشست چنانچه سوال و ابهامی درباره طرح داشتند مطرح کنند تا به آنها پاسخ داده شود.
مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی استان هم گفت: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در ۲ قسمت به بیمه شدگان خدمت ارائه میکند هم به صورت مستقیم و هم غیر مستقیم.
به گفته سیدی، ما با ۱۸ مرکز درمانی که ۱۶ مرکز به صورت سرپایی و ۲ مرکز بستری به بیمه شدگان به صورت مستقیم ارائه خدمت میکند، ضمن این که در بخش غیرمستیم هم با حدود ۲ هزار و ۹۰۰ مرکز قرارداد داریم که در این مراکز هم در زمینه بستری بیماران تبریزی برای بیمه شدگان بالای ۶۵ سال فرانشیز یا سهم بیمه شده دریافت نمیشود و همه هزینهها بر عهده تامین اجتماعی است و در شهرستانهایی هم که مرکز بستری نداریم، کلیه بیمه شدگان به صورت رایگان پذیرش میشوند و هزینه صد در صد بر عهده تامین اجتماعی است.
وی در ادامه سخنان خود به طرحهای توسعه ایی حوزه درمان تامین اجتماعی هم اشارهای کرد و گفت: از جمله این طرحها تاسیس بیمارستانی جدید در محل کنونی بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز است که مصوبه آن از ۱۵ سال پیش صادر شده و جایگزین بیمارستان فرسوده کنونی خواهد شد، طرح احداث درمانگاه هریس، بستان آباد و بناب را هم داریم ضمن این که در اجرای طرحهای توسعه ایی حوزه درمان تامین اجتماعی استان، هفته پیش، درمانگاه کلیبر برای ارائهی خدمات به مردم منطقه افتتاح شد.
وی در خصوص روند اجرای ساخت بیمارستان جدید در محوطه بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز افزود: کارهای اولیه برای ساخت بیمارستانی به مساحت ۴۷ هزار مترمربع در ۱۱ طبقه شامل نقشههای معماری و پارکینگ با تامین اعتبار لازم انجام شده و در مرحله اخذ مجوز تهیه نقشه از شهرداری هستیم، ضمن این که قسمتهای طراحی و نقشه بیمارستان جدید تامین اعتبار شده و سال بعد که طرح به مناقصه گذاشته میشود، مقدار دیگری از اعتبار لازم برای اجرای طرح تامین خواهد شد.