سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیش از ۲۹ هزار تن پیاز در شاهرود تولید می شود

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: پیش‌بینی می‌شود از مزارع پیاز شهرستان ۲۹ هزار و ۴۰۰ تن محصول برداشت شود.

آقا بیگی  در جمع خبرنگاران به میزبانی جهاد کشاورزی شاهرود از برداشت پیاز از سطح ۴۲۰ هکتار از مزارع شهرستان شاهرود خبر داد و گفت: برداشت پیاز از نیمه دوم شهریورماه شروع شده و تا نیمه دوم آبان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود از مزارع پیاز شهرستان ۲۹ هزار و ۴۰۰ تن محصول برداشت شود، افزود: میانگین عملکرد پیاز در این شهرستان ۷۰ تن در هکتار است.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود بیان کرد: زرگان، فلات و سفید صدفی از مهم‌ترین ارقام کشت شده پیاز در این شهرستان است.

آقا بیگی با بیان اینکه مهم‌ترین آفات این محصول می‌توان به تریپس اشاره کرد، تاکید کرد: مبارزه با این آفت درزمان مناسب از خسارت وارده به محصول به مقدار قابل توجهی جلوگیری می‌کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.