حمید آقا بیگی مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: امسال بیش از ۲۹ هزار و ۴۰۰ تن پیاز از ۴۲۰ هکتار زمینهای کشاورزی شهرستان شاهرود برداشت شد.
وی با اشاره به اینکه میانگین برداشت در هر هکتار ۷۰ تن است، ابراز کرد: مدیریت مناسب زراعی به ویژه تغذیه مطلوب شامل استفاده به موقع و میزان کافی از کودهای پایه و عناصر ریزمُغذی میتواند تا ۲ و نیم برابر تولید پیاز را افزایش دهد. بر اساس رکوردگیری که طی چند روز گذشته انجام شد، با مدیریت مناسب زراعی یکی از بهرهبرداران این شهرستان، عملکرد برداشت پیاز به میزان ۱۷۰ تن در هر هکتار حاصل شد.
آقابیگی با بیان اینکه محصول پیاز از روزهای پایانی شهریورماه در این شهرستان در حال برداشت است، اظهار کرد: این برداشت تا نیمه آبانماه ادامه خواهد داشت.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود ادامه داد: ۹۲ درصد از سطح زیر کشت پیاز این شهرستان در منطقه کلاتههای غربی قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه کشت پیاز در این شهرستان از اواخر اسفندماه آغاز شد، افزود: زرگان، فلات و سفید صدفی از ارقام متداول کشت در این منطقه است.
آقابیگی با بیان اینکه هشت تا ۱۲ کیلوگرم بذر پیاز برای هر هکتار مورد استفاده قرار میگیرد، ابراز کرد: این محصول جزء گیاهان زراعی کمآببر به شمار میرود.