محمد حسینی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی گفت: در روش معمول کشت محصولات که به صورت سنتی است حدود ۱۵ کیلو گرم بذر در واحد سطح مصرف میشود، اما با توجه به شرایط اقلیمی و خشکسالیهای مکرر و کاهش منابع آبی یکی از روشهایی که باعث بهرهوری مصرف آب میشود کشت نشایی محصولات مختلف سبزی، صیفیجات و سایر محصولات است.
وی افزود: در روش کشت نشایی مقدار بذر مصرفی به ۴ تا ۵ کیلوگرم کاهش مییابد.
وی ابراز داشت: یکنواختی سطح سبز مزرعه، کاهش عملیات وجین و افزایش عملکرد در واحد سطح از مهمترین مزایای کشت نشایی است.