مدیر جهاد کشاورزی شاهرود از افزایش ۱۰ درصدی محصول پیاز امسال نسبت به سال ۱۴۰۲ در این شهرستان خبر داد.

آقابیکی  با اشاره به سطح زیر کشت محصول پیاز در مزارع شاهرود به رسانه‌ها گفت: سطح زیر کشت پیاز در این شهرستان ۳۵۷ هکتار است.

وی با اشاره به برداشت پیاز از مزارع شاهرود، گفت: سطح زیر کشت محصول پیاز در این شهرستان حدود ۶۰ درصد از کل استان سمنان است.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود ادامه داد: تاکنون از ۳۰۰ هکتار مزارع این محصول با میانگین عملکرد ۸۴ تن در هکتار برداشت شده است.

آقابیکی به اقدام‌های انجام شده در راستای افزایش عملکرد در هکتار محصول پیاز اشاره کرد و افزود: این مدیریت با بهینه‌سازی روش‌ها از جمله استفاده از آبیاری نوین، مصرف بهینه کودها و سموم و مبارزه به موقع با علف‌های هرز میزان تولید پیاز را افزایش داده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.