هدی ابوالحسنی، معاون غذا و دارو به همراه مدیر حوزه فرآوردههای خوراکی آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی قم در راستای تشدید نظارت از واحدهای فرآوردههای گوشتی طی بازدید از یک کارخانه تولید سوسیس و کالباس واقع در شهرک شکوهیه دستور امحای مواد اولیه ناسالم و پیگیری جهت پلمب این کارخانه را صادر کرد.
در این بازدید یک هزار و ۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد شده و آلوده به کپک ماکروسکوپی و ۳۰۰ کیلوگرم ضایعات مرغ کشف و معدوم شد.
شایان ذکر است این کارخانه در حال استفاده از مواد اولیه ناسالم در تولید سوسیس و کالباس و بستهبندی آن در فضای غیر بهداشتی بود.