سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز طرح نظارتی ویژه اربعین با اولویت واحد‌های صنفی

رئیس بازرسی و نظارت اتاق اصناف کرمانشاه از آغاز طرح نظارتی ویژه اربعین با اولویت واحد‌های صنفی عرضه سوغات و رستوران‌ها خبر داد.

رامین پهلوانی رئیس بازرسی و نظارت اتاق اصناف کرمانشاه، با اشاره به نزدیک شدن ایام اربعین و تردد زوار از شهر کرمانشاه، از تشدید نظارت بر فعالیت واحد‌های صنفی خصوصا واحد‌هایی که مرتبط با نیاز زوار هستند یاد کرد و گفت : این طرح نظارتی از چند روز قبل آغاز شده و تا پایان شهریور که بازگشت زوار اربعین را داریم، ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: در این طرح همه واحد‌های صنفی در مسیر تردد زوار رصد خواهند شد و با هرگونه تخلف اعم از کم فروشی، گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، مشکلات بهداشتی و ... برخورد می‌شود.

رئیس بازرسی و نظارت اتاق اصناف کرمانشاه خاطرنشان کرد: اولویت نظارت با واحد‌های صنفی مرتبط با خدمات مورد نیاز زوار از جمله رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها، واحد‌های فست فودی، نان برنجی پزی‌ها و مراکز عرضه سوغات و ... است.

به گفته پهلوانی با توجه به احتمال نیاز زوار، واحد‌های صنفی که ارزاق اساسی مردم از جمله مرغ، گوشت، برنج و ... را عرضه می‌کنند نیز در اولویت نظارت قرار دارند.

وی با بیان اینکه این نظارت‌ها در قالب گشت مشترک با همراهی بسیج اصناف، اداره کل صمت، مرکز بهداشت، دامپزشکی و سایر دستگاه‌های مربوطه انجام می‌شود، عنوان کرد: برای واحد‌های صنفی متخلف پرونده تشکیل شده و به تعزیرات ارجاع خواهند شد.

رئیس بازرسی و نظارت اتاق اصناف کرمانشاه افزود: رسیدگی به پرونده تخلفات در کوتاهترین زمان انجام می‌شود تا از یک سو چنانچه زوار با تخلفی مواجه شدند معطل نشوند و از سوی دیگر عده معدودی سودجو نتوانند آرامش بازار را بر هم بزنند .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.