سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ناظر گمرکات استان کرمانشاه:

تجار ایرانی نمی‌توانند ارز خود را به کشور وارد کنند

ناظر گمرکات استان با اعلام اینکه ۲۵ درصد تخفیف برای کالا‌های وارداتی در نظر گرفته شده است، گفت : باتوجه به حجم صادرات از مرز‌های پرویزخان و خسروی و به دلیل تحریم، تجار ایرانی نمی‌توانند ارز خود را به کشور وارد کنند.

علی‌اصغر عباس‌زاده ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک کرمانشاه با اعلام اینکه ۲۵ درصد تخفیف برای کالا‌های وارداتی در نظر گرفته شده، گفت: باتوجه به حجم صادرات از مرز‌های پرویزخان و خسروی و به دلیل تحریم، تجار ایرانی نمی‌توانند ارز خود را به کشور وارد کنند، اما باتوجه به این تخفیف تجار می‌توانند با وارد کردن کالا‌های مورد نیاز کشور سریع‌تر ارز خود را دریافت نمایند.

علی‌اصغر عباس‌زاده افزود: با توجه به تلاش مسوولان در استانداری کرمانشاه، طرحی در استان در آستانه عملیاتی شدن است که شامل تخفیف ۲۵ درصدی برای تجاری است که واردات به کشور را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: مرز خسروی یکی از پایانه‌های قدیمی در کشور است و در ایام اربعین امسال برخلاف سال‌های گذشته همزمان با فعال بودن قسمت مسافری، قسمت تجاری این پایانه تعطیل نخواهد شد؛ اعتبارات خوبی برای اربعین امسال در نظر گرفته شده است که با همکاری ارگان‌های مربوطه زمینه برای تردد هرچه راحت‌تر زائرین فراهم خواهد شد.

عباس‌زاده با بیان اینکه عملیات آسفالت جاده ترانزیتی معروف به برکت در این هفته انجام خواهد شد، اظهار کرد: این کارا‌هایی زیربنایی که در استان در دست اجراست همه به برکت اربعین حسینی است.

مدیرکل حوزه نظارت بر گمرکات استان ادامه داد: با توجه به ظرفیت گمرکات استان فضای خوبی برای مردم شریف استان وجود دارد که می‌توانند از آن استفاده کنند؛ کشور عراق به همه چیز برای واردات نیاز دارد به خصوص در بحث فنی و مهندسی؛ با توجه به ظرفیت و دانش مهندسان ایرانی فضای کار برای این افراد در این زمینه بسیار مساعد است و برای پیشرفت در این زمینه باید کار‌های زیربنایی زیادی انجام شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت صدور خدمات فنی و مهندسی به عراق خوب است، اما قابل توجه نیست، افزود: می‌شود با برنامه ریزی‌های دقیق به اهداف بالاتری در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی به عراق دست پیدا کرد.

عباس‌زاده گفت: مرز شوشمی با استان حلبچه همجوار است و جلبچه یکی از استان‌های مهم در کشور عراق است؛ تکمیل زیرساخت‌های این مرز زمانبر و سازمان راهداری و حمل ونقل یک سایت موقت برای تردد در این مرز راه اندازی کرده و مزیت آن این است که تمام نقاط ضعف این مرز برای راه انداری دائم مشخص می‌شود.

مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه گفت: تردد در این مرز از روزی ۲۰ نفر به روزی ۴۰۰ نفر رسیده است و با انجام طرح جامع و راه اندازی سایت دائم مرز این تردد‌ها روز به روز افزایش پیدا می‌کند؛ شهر پاوه که مرزی شوشمی در آن قرار دارد از این پس تنها به عنوان یکی شهر توریستی کشور شناخته نمی‌شود بلکه در زمینه توریست درمانی و توریست صنعتی نیز شناخته خواهد شد و فعالان در این حوزه‌ها می‌توانند فعالیت خود را در این شهر گسترش دهند.

این مقام مسئول افزود: در مرز‌های شوشمی و شیخ صله رویه واردات کولبری وجود دارد و برابر قانون و مصوبات موجود، هر مرزنشین برای هربار واردات از طریق کولبری از ۷۰۰ هزار تومان سود بازرگانی معاف است و در طول سال می‌تواند ۱۳ بار از این معافیت استفاده کند.

وی ادامه داد: سال گذشته با توجه به نزدیکی مرز خسروی به عتبات عالیات ۳۵۰ هزار زائر ایرانی از این پایانه عبور کردند و پیش بینی می‌شود امسال با توجه به تبلیغات و زیرساخت‌های فراهم شده این تعداد به یک میلیون نفر برسد؛ برای رفاه حال زائران باید زیرساخت‌هایی فراهم شود که خوشبختانه تمام سازمان‌ها در ستاد اربعین شرکت دارند تا این مراسم با شکوه هرچه تمام‌تر برگزار شود.

عباس‌زاده با اشاره به خدمت رسانی ۲۴ ساعته در مرز خسروی به زائران، افزود: برای راحتی تردد زائرانی که قصد دارند پیاده از مرز عبور کنند مرز خسروی در نظر گرفته شده و زائرانی که قصد دارند با وسیله نقلیه شخصی تردد کنند یا قصد برپایی موکب دارند برای تردد به مرز سومار فرستاده می‌شوند .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.