سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل بر قله گردشگری کشور‌های عضو اکو

اردبیل با تمامی داشته‌های خود بر قله گردشگری کشور‌های عضو اکو قرار گرفته و به دنبال معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌هایش است.

استان اردبیل مجموعه‌ای کم‌نظیر از جاذبه‌های متعدد گردشگری و مواهب خدادادی است که شمال تا جنوب استان را به یکی از جذاب‌ترین انتخاب‌های گردشگران تبدیل کرده است. گردشگری از اصلی‌ترین مزیت‌های استان است و می‌تواند تاثیر قابل توجهی در رشد اقتصادی و توسعه این منطقه داشته باشد. بر همین اساس وزرای گردشگری کشور‌های عضو اکو در سال ۲۰۱۹ میلادی و در نشست خود در شهر خجند کشور تاجیکستان با رصد پتانسیل‌های استان اردبیل، مرکز این استان را به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو در سال ۲۰۲۳ میلادی انتخاب کردند. 

این کهن شهر تاثیرگذار در تاریخ و تمدن ایران زمین در حوزه مواریث فرهنگی نیز آثار کم‌نظیری را به معرض نمایش گذاشته است، مجموعه میراث جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی به عنوان نگین آثار فرهنگی استان و به عنوان یکی از معدود آثار ثبت جهانی ایران در مرکز شهر اردبیل هرساله میزبان بازدیدکنندگان بسیاری است. علاوه بر آن پایگاه‌های ملی شهریری و کنزق و بیش از ۱۱۰۰ اثر ثبت شده دیگر نیز در بین میراث‌فرهنگی اردبیل آماده بازدید گردشگران است.

اکنون در سال ۲۰۲۳ میلادی، اردبیل با تمامی داشته‌های خود بر قله گردشگری کشور‌های عضو اکو قرار گرفته و به دنبال معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌ها و قابلیت‌هایش است. 

رویداد «اردبیل ۲۰۲۳» فرصت همکاری بین ایران و کشور‌های عضو اکو 

جمشید حمزه زاده رئیس جامعه هتلداران ایران با اشاره به رویداد «اردبیل ۲۰۲۳» که هفته گذشته با حضور ضرغامی برگزار شد، اظهار کرد: این رویداد، یک رویداد دارای اهمیت و فرصت بسیار خوبی است تا همکاری‌های بین ایران و کشور‌های عضو اکو افزایش یابد چرا که اعضای اکو کشور‌های کوچکی نیستند.

رئیس جامعه هتلداران ایران افزود: با برگزاری این رویداد فرصت خوبی در اختیار کشور ما قرار خواهد گرفت. در مراسم افتتاحیه نیز برنامه‌ها خوب بود، برنامه‌های متنوع و جذاب برگزار شد و کیفیت شرکت‌کنندگان نیز بسیار خوب بود.

او اضافه کرد: این یک رویداد بسیار مهم است و اگر برنامه نداشته باشیم اثرگذاری این رویداد از بین خواهد رفت. بهره‌برداری از این رویداد بخشی به وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی باز می‌گردد و بخشی نیز به بخش خصوصی که باید هر دو برنامه داشته باشیم تا از این رویداد به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم.

 او با اشاره به کشور‌های شرکت‌کننده در این رویداد، اظهار کرد: به‌عنوان مثال چین یکی از کشور‌های هدف گردشگری است و گردشگران چینی برای سفر به ایران علاقه‌مند هستند. یکی از نیاز‌های گردشگران چینی رستوران چینی است. این در حالی است که برای سایر کشور‌ها نیز این موضوع اهمیت دارد از این رو باید در تامین زیرساخت‌هایی مثل رستوران با ذائقه کشور‌های هدف گردشگری برنامه‌ریزی‌هایی داشته باشیم.

 حمزه‌زاده یادآور شد: خوشبختانه ما در جامعه هتلداران ایران علاقه‌مند هستیم و آمادگی برنامه‌ریزی در این باره را داریم. ضمن این که همکاری‌های دیگر مثل نمایشگاه‌های مشترک و برگزاری کارگاه‌های آموزشی نیز اهمیت دارد و در این باره ما آمادگی کامل برای همکاری داریم.

رئیس جامعه هتلداران ایران خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین نیاز‌های توسعه گردشگری، تامین زیرساخت‌هایی مثل هتل و اقامتگاه است که در این باره با توجه به برگزاری رویداد اردبیل ۲۰۲۳، در کنار بخش دولتی و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، بخش خصوص مانند جامعه هتلداران ایران نیز آماده همکاری برای توسعه و رونق روز افزون گردشگری در کشور است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.