سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مواد غذایی که باید مصرف کنید

دبیر علمی پنجمین همایش پروبیوتیک مهمترین خواص مواد غذایی پروبیوتیک را برشمرد.

عباس مطلبی، دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند در حوزه علوم دامپزشکی گفت: پروبیوتیک یک واژه یونانی به معنای (برای زندگی) است؛ زیرا این تعریف بر این مبنا است که پروبیوتیک‌ها، مکمل‌های غذایی میکروبی هستند که از تعادل بهبودی میکروبی روده بر روی میزبان، اثرات سودمندی دارند.

مطلبی بیان کرد: در بحث پروبیوتیک‌ها، تاکید بر ماهیت زنده میکرو ارگانیسم‌ها است. برخی از میکرو ارگانیسم‌ها به مصرف انسان می‌رسند و برخی دیگر دام. این میکرو ارگانیسم‌ها از طریق بهبودی ویژگی میکروفلور در دستگاه گوارش تاثیرات سودمندی را به همراه دارند.

وی گفت:مقوله‌ای که در زمینه محصولات پروبیوتیک بسیار مطرح است کاربرد آن‌ها در حوزه دامپروری، آبزیان با هدف ارتقاء سطح ایمنی موجودات زنده و مقاومت در برابر انواع ویروس‌ها، باکتری‌ها و انگل‌ها ست.

این عضو هیات مدیره انجمن انجمن پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند ایران افزود:هدف دیگر نیز این است محصولات دام و طیور و آبزیان به صورت غنی شده مورد استفاده انسان‌ها قرار بگیرد، بدین صورت جهت مصرف محصولات بسته بندی شده پروبیوتیک به شیر افزوده شده و افراد جامعه از فواید آن بهره‌مند شوند.

وی افزود: محصولات پروبیوتیک‌ها از دهه‌های گذشته مورد استفاده انسان‌ها بوده است، اما با گذشت زمان و پشرفت علم این موضوع مطرح شده که این میکروارگانیسم‌های زنده در هر محیط واکوسیستم تحت تاثیر عوامل محیطی قرارگرفته خواص جداگانه‌ای برحسب فصول و شرایط زیست بوم دارند که نیاز به بررسی و تبادل دانش است.

مطلبی بیان کرد: با تحقیقاتی که در زمینه پروبیوتیک در زمینه آبزیان و دام و طیور انجام شده است هر روز بر مزایای آن بر سلامت و ارتقاء سطح ایمنی انسان‌ها و حیوانات افزوده می‌شود که نشان دهنده اهمیت این علم و تبادل اطلاعات است.

دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند در حوزه علوم دامپزشکی اظهار کرد: پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند با شعار " از میکروبیوم تا پروبیوتیک " است و هدف از برگزاری آن انتقال دانش و تکنولوژی در زمینه محصولات جدید پروبیوتیکی و آموزش و ترویج نحوه فرآیند‌های تولید در ابعاد مختلف است.

وی در پایان گفت: پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند تا ۵ اسفند در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.