عبدالامیر نیرومند معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: در ۹ ماه ابتدایی سال جاری ۳۴ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱/۲ درصد رشد یافته است.
او می گوید: گاوهای دورگ با ۳۴ درصد بیشترین نقش در تامین گوشت قرمز استان را داراست و پس از آن گوسفند با ۳۱ درصد رتبه دوم استان را دارا میباشد.
به گفته او گاو اصیل، گاو بومی، شتر، گاو میش و بز از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز استان است، اجرای برنامههای اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دومنظوره استفاده از دامهای پر بازده با بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اقدامات موثر بر افزایش تولید گوشت قرمز در خوزستان میباشد.