سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امضای تفاهم نامه همکاری بین دادگستری و کمیته امداد کرمان

حمایت حقوقی و قضایی از خانواده‌های تحت پوشش و انجام مشاوره‌های قضایی رایگان از مفاد تفاهنم نامه همکاری بین دادگستری و کمیته امداد کرمان است.

حجت الاسلام  ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در آیین امضای این تفاهم نامه گفت: در مواردی که خانواده‌های کم درآمد نیاز به کمک حقوقی و قضایی داشته باشند از ظرفیت وکلای معاضدتی استفاده خواهد شد.

وی ارائه آموزش‌های حقوقی و قضایی به مردم از جمله اقشار محروم را از دیگر مفاد این تفاهم نامه ذکر کرد و افزود: اختصاص یا ایجاد شعب ویژه‌ای از شورای حل اختلاف و مصلحین و حکمین قرآنی برای حل اختلافات بین افراد تحت پوشش کمیته امداد با دیگران به منظور جلوگیری از تشکیل پرونده‌ها دراین زمینه نیز در قالب این تفاهم نامه انجام خواهد شد.

 رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: افتخاری است برای قوه قضائیه که بتواند به جامعه هدف کمیته امداد خدمت کرده و وظیفه خود را بهتر و مناسب‌تر انجام دهیم، زیرا این‌ها خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف برای مردم به ویژه اقشار کم درآمد است.

حجت الاسلام  حمیدی اظهارداشت: این افراد که ممکن است در کنار مشکلات معیشتی دچار مشکلات حقوقی و قضایی باشند و در شرایطی که نیاز به دفاع از خود در مراجع قضایی و انتظامی دارند، این توان را نداشته باشند از حقوق خود دفاع کنند و سرمایه‌ای نیز برای گرفتن وکیل نداشته باشند که در قالب این تفاهم نامه به آن‌ها کمک خواهد شد.

وی عنوان کرد: در راستای اجرای اسناد بالادستی از جمله ماموریت‌های سند تحول قضایی، سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی مقم معظم رهبری به قوه قضائیه و منویات ریاست قوه قضاییه در جهت ارائه خدمات رایگان و کم هزینه برای اقشار آسیب پذیر جامعه تلاش می‌کنیم که این وظیفه را به خوبی انجام دهیم و برای نظم بخشی به این خدمات این تفاهم نامه آماده شده و در چارچوب این تفاهم نامه این حمایت را گسترده‌تر از این افراد خواهیم داشت.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: به روسا و داستان‌های استان تاکید می‌کنم مفاد این تفاهم نامه را اجرایی کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان نیز گفت: یکی از برنامه‌های مطرح شده در سند تحول و تعالی قضایی، شناسایی علل و عوامل زمینه‌های وقوع جرم و حمایت از افراد در معرض آسیب به ویژه زنان و اطفال بی سرپرست و بد سرپرست است.

سید مهدی قویدل بیان کرد: دفاتر حمایت از حقوق زنان و کودکان و تاسیسات جدید قانونی برای افرادی که معلول بسیاری از مسائل در سطح جامعه و در معرض آسیب‌های اجتماعی هستند، پیش بینی شده و دستگاه قضایی برای حمایت از این افراد برنامه‌هایی را در دستور کار خود قرار داده است و یکی از این موارد کمک به دستگاه‌های حمایتی و کمک به برنامه‌های این نهاد‌ها در این حوزه است.

وی اظهارکرد: در حوزه آموزش، توانمندسازی جوامع روستایی، پیشگیری از حاشیه نشینی، پیگیری جایگزین‌های حبس و ساماندهی کودکان کار و متکدی، زنان سرپرست خانوار، مراکز مشاوره و مصلحین و حکمین قرآنی ظرفیت‌های بسیار خوبی برای کمک به نهاد‌های حمایتی وجود دارد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان با اشاره به ظرفیت‌های شورای پیشگیری از وقوع جرم برای پیگیری موضوعات و کمک به اقشار محروم، گفت: در حال حاضر ۱۳۰ مشاور در مرکز استان با دادگستری همکاری دارند که این افراد در موضوعات روانشناختی و آسیب‌های اجتماعی و مددکاری می‌توانند کمک‌های بسیار خوبی به جامعه هدف ارائه دهند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان نیز گفت: همکاری بسیار خوبی بین کمیته امداد و دستگاه قضایی برقرار است.

ناصر عسکری نژاد افزود: در قالب این تفاهم نامه تلاش می‌شود که از ظرفیت‌های موجود برای توسعه فرهنگ احسان و نیکوکاری، توسعه خدمات اجتماعی، مشاوره قضایی و حقوقی و هدفمند کردن خدمت به خانواده‌های محروم در بعد قضایی و حقوقی استفاده شود.

وی ادامه داد: در راستای این تفاهم نامه می‌توان از ظرفیت مراکز نیکوکاری برای حل مشکلات مددجویان استفاده کرد.

عسکری نژاد گفت: در حال حاضر ۴۳۵ مرکز نیکوکاری دراستان داریم که ۴ مرکز مشکلات حقوقی مددجویان را پیگیری می‌کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.