انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
ای دل به قربانت برم
نان توچری را با روغن حیوانی و شکر میخورن یعنی خوردش میکنن داخل روشن بعد شکر میریزن میخورن
فوق العاده اس نان توچری
خسته نباشی مادر ایران زمین ساغول
نان توچری همان پنکیک الان،درود بر ایل بختیاری
نان توچری همان پنکیک الان،درود بر ایل بختیاری
این نان برکو هست
نان داغ کباب داغ !
چهراز
۱۶:۰۹ ۰۵ شهريور ۱۴۰۱
توچری با روغن حیوانی خورده میشه نه باکباب
به به خیلی خوشمزه دلم خواست حیف ک شرایط پختنشو ناروم
درود بر شیر زنان بختیاری این نان فوق العاده است.
ناشناس
۰۰:۳۳ ۰۷ شهريور ۱۴۰۱
عالی افرین برشیرزنان بی نظیر روستای خودم عالی
عشقند به مولا ، جانم فدای مادران زحمت کش سرزمینم