سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهروند خبرنگار چهارمحال و بختیاری؛

نمایی از پخت نان محلی توچری در روستای جغدان + فیلم

پخت نان محلی توچری در روستای جغدان سوژه شهروند خبرنگار ما شده است.

استان چهارمحال و بختیاری دارای ۶ نوع نان محلی است که شامل نان تیری، نان برکوه، نان بلوط، نان توچری، نان گرده، نان ورچاله‌ای است و توسط زنان ایل بختیاری تهیه می‌شوند. یکی از نان‌هایی که مردم این استان به آن علاقه زیادی دارند نان توچری است که از مواد تشکیل دهنده تره کوهی، روغن حیوانی، آرد و شکر تهیه می‌شود.


شهروند خبرنگار ما فیلمی از پخت نان توچری در روستای جغدان ارسال کرده است که تماشای آن خالی از لطف نیست.

منبع: هاشمی - چهارمحال و بختیاری


بیشتر بخوانید:
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری اینجا کلیک کنید
 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۰۴ ۱۶ خرداد ۱۴۰۳
ای دل به قربانت برم
ناشناس
۱۶:۲۴ ۰۶ شهريور ۱۴۰۱
نان توچری را با روغن حیوانی و شکر میخورن یعنی خوردش میکنن داخل روشن بعد شکر میریزن میخورن
ناشناس
۰۰:۳۱ ۰۶ شهريور ۱۴۰۱
فوق العاده اس نان توچری
ناشناس
۲۳:۵۵ ۰۵ شهريور ۱۴۰۱
خسته نباشی مادر ایران زمین ساغول
ناشناس
۰۲:۰۷ ۰۵ شهريور ۱۴۰۱
نان توچری همان پنکیک الان،درود بر ایل بختیاری
ناشناس
۰۲:۰۷ ۰۵ شهريور ۱۴۰۱
نان توچری همان پنکیک الان،درود بر ایل بختیاری
حمید
۱۳:۲۹ ۰۴ شهريور ۱۴۰۱
این نان برکو هست
9BIT.DINER
۲۰:۳۰ ۰۳ شهريور ۱۴۰۱
نان داغ کباب داغ !
چهراز
۱۶:۰۹ ۰۵ شهريور ۱۴۰۱
توچری با روغن حیوانی خورده میشه نه باکباب
ناشناس
۱۹:۵۶ ۰۳ شهريور ۱۴۰۱
به به خیلی خوشمزه دلم خواست حیف ک شرایط پختنشو ناروم
ایرانی
۱۳:۵۳ ۰۳ شهريور ۱۴۰۱
درود بر شیر زنان بختیاری این نان فوق العاده است.
ناشناس
۰۰:۳۳ ۰۷ شهريور ۱۴۰۱
عالی افرین برشیرزنان بی نظیر روستای خودم عالی
بختیاری
۱۱:۰۵ ۰۳ شهريور ۱۴۰۱
عشقند به مولا ، جانم فدای مادران زحمت کش سرزمینم