به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، هر منطقهای نان محلی خاص خود را دارد.جالب است بدانید درمرکز و شرق استان هرمزگان نانی به نام رگاگ وجود دارد که مردم آن منطقه با چای یا شیرچای میل میکنند.در امارات و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز این نان که توسط ایرانیها به حاشیه جنوبی خلیج فارس برده شده است، «خُبز رقاق» میگویند. به قدری این نان محبوب است که حتی امارات به فکر آن افتاده آن را به نام خود ثبت کند.
شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان طرز تهیه این نان سنتی را ارسال کرده است که در ادامه مشاهده میکنید.
منبع: شهاب دودمان
بیشتر بخوانید:
دقایقی را به تماشای آخرین برداشت ثمره نخلستانی در اهواز بنشینید + فیلم