پخت نان محلی در شهرستان دیواندره استان کردستان سوژه شهروند خبرنگار ما شد.

نان کلانه نان بسیار خوشمزه و بسیار نازکی است که در استان کردستان پخته می‌شود. این نان از غذا‌های سنتی و سوغات  این استان  است و معمولا در فصل بهار تهیه می‌شود.

پخت نان محلی (کلانه) در شهرستان دیواندره استان کردستان سوژه شهروند خبرنگار ما شد. گفتنی است در پخت این نان از سیر، گیاهان کوهی و روغن حیوانی استفاده می‌شود که بسیار خوشمزه است.

شهروند خبرنگار ما فیلمی ارسال کرده است که مشاهده می‌کنید.

منبع: روح الله زرین - کردستان


بیشتر بخوانید:

پخت نان محلی به سبک سنتی در نهاوند + فیلم


برای آموزش اصول تصویربرداری خبری  اینجا کلیک کنید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.