سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیش از ۱۲۰ هزار اشتراک گاز در سیستان و بلوچستان واگذار شده است

مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون ۱۱۷ هزارو ۶۶۴ علمک گاز در استان نصب و ۱۱۰ هزارو ۷۰ اشتراک شهری و هزارو ۶۷۰ اشتراک روستایی واگذار شده است.

 محمدرضا میرشکاری  در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: ۹۰۰ روستا در سیستان و بلوچستان قابلیت گازرسانی دارند که هم اینک ۲۵ روستا گازدار شده و پنج شهر استان نیز به شبکه گازرسانی متصل است.

وی گفت: ۱۰۸ هزارو ۹۵۲ خانوار شهری و یکهزارو ۶۴۸ خانوار روستایی زیرپوشش شبکه گازرسانی قرار دارند.

مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان افزود: تاکنون سه هزارو ۹۲۶ کیلومتر شبکه اجرا و ۲ هزارو ۲۸۸ کیلومتر شبکه نیز در استان گازدار شده است.

وی بیان کرد: هم اینک ۱۱۳ هزارو ۶۷۰ مشترک در سیستان و بلوچستان از گاز شهری بهره‌مند هستند.

میرشکاری گفت: پروژه عظیم انتقال گاز از عسلویه به سیستان و بلوچستان به طول ۹۰۷ کیلومتر با قطر ۵۶ اینچ در سال ۸۴ اجرا و در شهریور ۸۹ بهره برداری شد.

وی افزود: طرح جامع گازرسانی استان در شورای اقتصاد با هدف گازرسانی به ۷۰۰ هزار خانوار شهری تصویب شد.

مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به وسعت این استان که حدود ۱۱ درصد از گستره کشور را دربرگرفته، گازرسانی در چهار محور برنامه ریزی شد که شامل گازرسانی به شهر‌های مرکزی و غربی استان، گازرسانی به شهر‌های شمالی، گازرسانی به شهر‌های شرقی و گازرسانی به شهر‌های جنوبی سیستان و بلوچستان بود.

وی ادامه داد: محل ورود خط گاز به سیستان و بلوچستان شهرستان ایرانشهر است که از حوزه عسلویه تغذیه می‌شود و تا دوراهی دشتک ادامه دارد و مقرر شده دوراهی دشتک به سربیشه متصل شود که در اینصورت یک امنیت انرژی در شرق کشور اتفاق خواهد افتاد.

میرشکاری گفت: خط انتقال گاز ایرانشهر به خاش در حال انجام و ایرانشهر به چابهار نیز با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه همزمان خط انتقال خاش به میرجاوه نیز در حال اجراست، افزود: در حوزه خاش نیز کل شبکه مورد نیاز انجام و در انتظار تزریق گاز است و خط انتقال ایرانشهر - چابهار نیز به دلیل تامین گاز طبیعی به صورت خوراک و سوخت صنایع پتروشیمی و فولاد و نیروگاه‌های چابهار و کنارک در اولویت شرکت ملی گاز قرار دارد.

مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان بیان کرد: ایرانشهر در شهریور ۸۹ گازدار شده و شرایط گازی آن تقریبا مانند زاهدان است و بمپور و محمدان گازدار بوده و در بزمان نیز گازرسانی انجام و در مرحله اتمام عملیات اجرایی و گازدار شدن شهر است.

وی گفت: در دلگان نیز شبکه اجرا شده و امیدواریم در ابتدای سال ۱۴۰۲ تزریق گاز انجام شود.

میرشکاری ادامه داد: در زاهدان با طرح ضربتی کل شبکه‌های مورد نیاز اجرا و در حال بهره برداری است که همه شهروندان و صنایع می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی گفت: در زابل نیز ۵۰۰ کیلومتر شبکه نیاز است که ۴۰۰ کیلومتر آن اجرایی شده و فعلا گاز در این شهر به صورت سی ان جی تزریق می‌شود و در چهار شهرستان اطراف زابل شامل زهک، هامون، نیمروز و هیرمند نیز شبکه‌ها تقریبا به اتمام رسیده و متعاقبا بعد از تزریق گاز به زابل، تزریق آن‌ها نیز انجام خواهد شد.

وی افزود: در طرح گازرسانی به سیستان و بلوچستان چند استان معین مانند همدان، سمنان و خراسان رضوی به کمک این استان آمدند و مجری ۴۹ درصد از شبکه مورد نیاز این شهر، شرکت گاز استان بوده است.

مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان اظهارداشت: در زاهدان ۴۱۰ صنعت هدف وجود دارد که از این تعداد ۹۳ صنعت مصرف کننده عمده گاز، سه مصرف کننده نیروگاهی، ۸۸ صنعت در دست اجرا و ۲۰۳ صنعت دارای قابلیت گازدار شدن است.

وی گفت: در حوزه ایرانشهر نیز شهرک صنعتی گازدار شده و صنایع مستقر می‌توانند از آن استفاده کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.