امین بهنام گفت: با هدف گرامیداشت اعیاد فرخنده قربان و غدیر طبخ غذای متبرک برای توزیع بین نیازمندان در دستور کار قرار گرفت و با مشارکت خیران اجرایی شد.
معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی گفت: این طرح با هدف تکریم نیازمندان و محرومان اجرایی شده و با طبخ و توزیع روزانه ۲ هزار پرس غذای متبرک از محل کمکهای خیرین میزبان مجاوران حضرت خواهیم بود.
او گفت: طبخ این غذاهای متبرک از یکشنبه ۱۹ تیرماه در مهمانسرای حرم مطهر رضوی آغاز شده است و تا پایان دهه ولایت و روز عید غدیر ادامه خواهد داشت.
بهنام گفت: در شش شب نخست دهه ولایت، توزیع غذای متبرک مهمانسرای حضرت رضا (ع) با همکاری مدیریت امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی در مناطق حاشیه شهر مشهد انجام میشود و با مراجعه خادمان به درب منزل محرومان، غذای متبرک به آنها تحویل داده خواهد شد.
معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی گفت: همچنین برای بهرهمندی محرومان ساکن در شهرستانهای مجاور مشهد مقدس، اجرای این طرح در چهار شب منتهی به عید غدیر به این گروه اختصاص داده شده و کانونهای خدمت رضوی در شهرستانهای خراسان رضوی، این غذاهای متبرک را بین نیازمندان مناطق محروم شهرهای خود توزیع خواهند کرد.