به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مهدی رضوی کیا مدیر مرکز خادمیاری و کانونهای خدمت رضوی در استانها گفت: طبق سنت هر ساله در ایام اربعین، کانونهای خدمت رضوی در استانهای مرزی برای ارائه خدمت به زائران بازگشتی از اربعین پای کار میآیند و امسال نیز مسئولان آستان قدس رضوی با همراهی خادمیارن رضوی در استانهای مرزنشین برای خدمت رسانی
شایسته بسیج شده اند.
توزیع ۲۲ هزار پرس وعده غذایی تا ظهر امروز
او افزود: پیرو دستور تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر برپایی مواکب امام رضا (ع) در مبادی ورودی کشور برای ارائه خدمات به زائران بازگشتی اربعین، کانونهای خدمت رضوی در استانهای مرزنشین زیر نظر بنیاد کرامت رضوی مهیای پذیرایی از زائران شده اند.
مدیر مرکز خادمیاری و کانونهای خدمت رضوی در استانها ادامه داد: این خدمات از سوم مهرماه با طبخ و توزیع سه وعده غذای گرم آغاز شده و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت. تا ظهر امروز، ۱۹ هزار پرس ناهار و شام طبخ و بین زائران بازگشتی از مراسم اربعین توزیع شده است، همچنین تعداد وعدههای صبحانه توزیع شده در این سه روز، سه هزار پرس بوده است.
ظرفیت طبخ ۳۰ هزار پرس غذای در هر روز
رضوی کیا بیان کرد: برای توسعه این خدمت رسانی، در شهر مهران آشپزخانه مجهزی با ظرفیت طبخ روزانه ۳۰ هزار پرس غذای گرم فعال شده و حدود ۵۰ تن از خادمیاران رضوی مشغول پخت و توزیع غذا هستند.
او تصریح کرد: تلاش شده همه زائران از این وعدههای غذایی متبرک بهرهمند شوند، به همین منظور توزیع غذا از مبادی ورودی تا سطح شهر مهران را انجام میشود.
مدیر مرکز خادمیاری و کانونهای خدمت رضوی در استانها تاکید کرد: تا پایان هفته جاری و بازگشت کامل زائران اربعین به کشور، بنیاد کرامت رضوی و خادمیاران کانونهای استانی به ارائه خدمت ادامه خواهند داد.
انتهای پیام// م.ب