علی دهقانی گفت: از ابتدای امسال ۴۵ مورد بازرسی شبانه توسط بازرسان کار در شهرستان های مختلف آذربایجان غربی به ویژه شهر ارومیه صورت گرفته است.
او می گوید:رعایت استانداردهای لازم در محیط کاری، لازم و ضروری است و کارفرمایان باید شرایط ایمنی کاری لازم را برای کارگران در محیط کار فراهم کنند که نظارت های شبانه نیز در همین راستا صورت می گیرد.
او همچنین از انجام ۱۵ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی از کارگاههای آذربایجان غربی در راستای اجرای فصل چهارم قانون کار طی یک سال گذشته در استان خبر داد و گفت: این بازرسی ها به صدور بیش از ۹ هزار و ۴۰۰ ابلاغیه برای بهبود وضعیت کارگاهی در استان شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان غربی گفت: در کنار این بازرسی ها اقداماتی نظیر آگاهسازی مسوولان ایمنی و الزام به فعالسازی کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار، بررسی ۳۷۲ درخواست متقاضیان اخذ تایید صلاحیت ایمنی پیمانکاران و رسیدگی به بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ درخواست در کمیتههای مشاغل سخت و زیان آور استان صورت گرفته است.
دهقانی از ارائه بیش از هشت هزار مورد مشاوره در حوزه روابط کار طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد، افزون بر پنج هزار و ۵۰۰ مورد مشاوره حضوری و حدود ۲ هزار و ۵۰۰ مورد مشاوره تلفنی بوده است.
او گفت: با شرایط خاص اقتصادی حاکم بر بنگاههای اقتصادی، حفظ آرامش در واحدهای کارگری و بهبود روابط بین کارگر و کارفرما یکی از وظایف مهم واحدهای مشاوره و مراجع حل اختلاف است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان غربی با اشاره به وجود ۲۷ شعبه هیات تشخیص و حل اختلاف در استان، گفت:برای تسریع در رسیدگی به اختلافات کارگران و کارفرمایان، میز خدمت مختص حوزه روابط کار به منظور راهنمایی و پاسخ به سوالات کارگران و کارفرمایان در همه شهرستان ها راه اندازی شده است.