سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تیم‌های آماتور که ادعای حرفه‌ای بودن دارند

بسیاری از ورزشگاه‌های تیم‌های لیگ برتر دارای نواقص متعددی است و ممکن است سازمان لیگ برتر اجازه میزبانی این تیم‌ها را صادر نکند.

فوتبال حرفه‌ای ما هنوز در بخش‌هایی آماتور عمل می‌کند و این اتفاقات از چشم کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) دور نمانده است. حذف استقلال و پرسپولیس از آسیا و به طبع آن رکود در فوتبال ایران شاید به سال‌های آتی منجر و ادامه دار باشد. اگر چه سرخابی‌ها از ورزشگاه آزادی تهران برای میزبانی استفاده می‌کنند، اما در خیلی از بخشها فوتبال کشور هنوز از لحاظ سخت افزاری دارای مشکل است.

ورزشگاه استاندارد و زمین تمرین در تمام دنیا یکی از اصول ابتدایی باشگاه داری است و تاسیس و مجوز باشگاه در صورتی صادر می‌شود که زمین‌های باشگاه مورد تایید مسئولان قرار بگیرد، اما در ایران این اتفاق نه تنها مورد توجه قرار نمی‌گیرد بلکه عده‌ای با راهکار‌های غیر اصولی تلاش می‌کنند این درد کهنه را تسکین دهند.

هزینه‌های بی حساب و کتاب در امور جاری و خرید بازیکن و ... در استان‌های مختلف انجام می‌شود، اما از وزارت ورزش و جوانان گرفته تا ادارات کل این وزارتخانه در استان ها، هیئت‌های فوتبال و خود باشگاه‌ها تلاشی برای اصلاح وضعیت ورزشگاه‌ها ندارند. در فصل جاری شاید فقط چند تیم در بحث ورزشگاه مشکل ندارند و برخی از باشگاه‌ها با وجود داشتن ورزشگاه برای استقرار هواداران و میزبانی مسابقات مشکل دارند.

ورزشگاه‌هایی که با مشکلات زیادی رو به رو هستند به شرح زیر است:

ورزشگاه سیروس قایقران انزلی: ملوان پس از چند سال دوری از لیگ برتر موفق شد با هدایت مازیار زارع به لیگ برتر صعود کند، اما ورزشگاه سیروس قایقران با مشکلاتی متعددی روبه رو است و در صورت رفع نکردن نواقص این ورزشگاه ملوانی‌ها نمی‌توانند از حریفانشان در لیگ برتر میزبانی کنند.

ورزشگاه تختی آبادان: ورزشگاهی قدیمی که به دلیل فرسودگی نمی‌توان از تیم‌های لیگ برتری برای میزبانی از آن استفاده شود. ورزشگاه تختی آبادان نیازمند بازسازی و توجه ویژه است که بازهم به علت فقدان زمان لازم شانس بسیار کمی برای میزبانی از تیم‌های لیگ برتری دارد.

ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر: نساجی در لیگ بیست و یکم هر هفته میزبان حریفان خود در شهر‌های مختلف بود. این ورزشگاه تا کمتر از ۵ ماه دیگر به بهره برداری نخواهد رسید.

ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز: این ورزشگاه با مشکلاتی همچون تخریب سکو‌ها و نقص گیت‌های ورودی و موارد دیگر مواجه است که شاید امکان میزبانی از بازی‌های خانگی تراکتور در لیگ برتر را نداشته باشد.

ورزشگاه شهید بهنام محمدی مسجد سلیمان: این ورزشگاه به دلیل مشکلات رختکن و فاصله طولانی با فرودگاه هنوز نتوانسته استاندارد‌های لازم را برای میزبانی در لیگ برتر به دست بیاورد.

ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک: ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک ممکن است به خاطر نقص‌هایی مانند قسمت VIP و مشکلات جایگاه خبرنگاران و موارد مربوط به گیت ورود تماشاگران، از نعمت میزبانی محروم شود.

ایزد الله سیف الله پور مدیر عامل باشگاه نساجی درباره وضعیت ورزشگاه نساجی گفت:  ۲ سال آواره ورزشگاه‌ها بودیم و چمن ورزشگاه نساجی مصنوعی بود، اما با حمایت مسئولان امیدوارم ورزشگاه وطنی آماده شود و میزبان حریفان در قائمشهر باشیم تا هواداران بتوانند به ورزشگاه بیایند.


بیشتر بخوانید


 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.