اعلایی در جمع خبرنگاران گفت: فعالیت احزاب، در چارچوب قانون مجاز است فعالیت احزاب، در چارچوب قانون مجاز استو از فعالیت آنها حمایت میکنیم و اخیرا برخی از احزاب درخواست فعالیت داده اند.
تلاش شده است تا در انتصاب مدیران از ظرفیتهای موجود در استان استفاده شود و با توجه به شاخصهای اعلامی رئیسجمهور، افراد مورد وثوق را بر اساس شرط کارآمدی و ایجاد تحول مثبت در خدمت رسانی و کارآمدی بیشتر انتخاب کردیم.
استاندار گفت: تعدادی از مدیران استان همچنان به دوران خدمت شان ادامه خواهند داد و مدیران فعلی و قبلی برای ادامه تصدی مدیریت، ارزیابی میشوند.
همچنین تلاش میکنیم با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، رسانههای استان تقویت شوند.
وی با اشاره به ظرفیتهای مغفول مانده گردشگری استان قزوین افزود: ظرفیتهای خوب گردشگری در استان قزوین وجود دارد، ولی به مردم شناسانده نشده است در حالی که با معرفی آنها میتوانیم تحولات خوبی در استان و کشور رقم بزنیم.
استاندار بر استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی در زمینه توسعه گردشگری تاکید کرد و گفت: قزوین با شعار شهر فرهنگ، تاریخ و طبیعت و داشتن آثار با اصالت تاریخی و همچنین قرار داشتن در مسیر گردشگری، میتواند پرچمدار گردشگری کشور شود.
وی افزود: فعالان فضای مجازی با استفاده از ظرفیتهای موجود استان باید نهضت معرفی ظرفیتهای گردشگری قزوین را رقم بزنند.
اعلایی با بیان اینکه صنعت یکی از ظرفیتهای مهم استان قزوین محسوب میشود، گفت: باید به سمت استقرار واحدهای فناوری نوین و بهبود صنایع موجود با هدف حفظ محیط زیست و اشتغالزایی حرکت کنیم.
بخش معدن ارزش افزوده بالایی در استان قزوین دارد و آهنگ توسعه ظرفیتهای اقتصادی و صنعتی در استان نباید کند شود.
توسعه صنایع تبدیلی، کشاورزی استان قزوین را رونق میدهد و در تلاشیم ظرفیتها و داراییهای استان در دست دیگران حبس نشود و شاهد احیای صنایع مشکل دار باشیم.
۳۰ قطعه از اراضی صنعتی استان که در آنها سرمایه گذاری نشده بود، شناسایی شده و در دست ابطال است و ساماندهی زمینهای شهرکهای صنعتی با هدف توسعه استان در دستور کار قرار دارد.
اعلایی با اشاره به اینکه استان قزوین دومین استان کم بارش کشور در ۱۰ سال گذشته بوده است، تصریح کرد: تعداد زیادی از چاههای غیرمجاز استان شناسایی و پر شدند و در تلاش هستیم تا دشت قزوین را احیا کنیم.
استاندار با اشاره به ایجاد بازار آب در استان قزوین افزود: در این طرح که به صورت پایلوت در استان اجرا میشود، برای هر کشاورز، سهمیه آب در نظر گرفته میشود.
وی با اشاره به تلاشها برای اجرای طرح کشت قراردادی در استان گفت: ۸۸ درصد آب استان در زمینه کشاورزی استفاده میشود و باید ضریب تبدیل آب به درآمد در استان افزایش پیدا کند تا در آینده با مشکلات جدی در زمینه کمآبی روبه رو نشویم و باید به سمت اصلاح کشت حرکت کنیم.