باشگاه خبرنگاران جوان - بهروز قمری نژاد گفت: وزارت نفت قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و ماده ۶۳ آن قانون مبنی بر آزادسازی حریم دریا در مجتمع محمودآباد را بهطور کامل رعایت کرده و در طول ۲۶۰۰ متر از ساحل مجتمع، هماکنون مردم بهراحتی میتوانند تردد کنند؛ این مجتمع هیچگونه تصرفاتی در طول ساحل ندارد.
به گفته او، بنا به دستور ریاست جمهوری مبنی بر آزادسازی ساحل دریا، از همان ابتدای امر هرگونه مانع مانند میلهها و لولههای تعبیه شده به منظور پلاژ و پمپاژ آب دریا در داخل استخر روباز، جمعآوری و ساحل به طور کامل آزاد شد که قابل رؤیت است.
حدود ۸۰ درصد از پارک جنگلی در مجتمعی به وسعت ۲۵۰ هکتار که از سال ۱۳۳۹ در محمودآباد به منظور افزایش کارآیی کارکنان نفت پایهریزی شده، پیش از انقلاب ساخته شد و پس از انقلاب نیز تا سال ۱۳۷۱ برجها، ویلاها و دیگر اماکن آن تکمیل و راهاندازی شده است.
قمری نژاد میگوید، یک استخر روباز متعلق به این مجتمع با عمر بیش از ۵۵ سال با هدف شنای امن و جلوگیری از غرق شدگی ساخته شده که حدود ۲۵ متر از آن در حریم ساحلی دریاست و اگر دستور به تخریب آن صادر شود، از طرف شرکت ملی نفت ایران، ممانعتی وجود ندارد.
معاون امور پشتیبانی شرکت ملی نفت ایران آزادسازی سواحل جنوب را به علت حفظ امنیت تأسیسات نفتی امکان پذیر نمیداند.
نهم بهمنامسال، سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری در دستوری با عنوان فوری و بدون استثنا، به سازمانهای دولتی ۲۰ روز مهلت داد تا برای رفع تصرف از سواحل کشور تا مرز مجاز قانونی حداقل ۶۰ متری اقدام کنند.
انتهای پیام/