سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خبرنگار شبکه چینی فونیکس:

انقلاب اسلامی در طول تاریخ بسیار مهم و تاثیرگذار بوده است

روی لی، خبرنگار شبکه چینی فونیکس، انقلاب ایران را بسیار مهم و تاثیرگذار خواند و اظهار کرد که مردم چین علاقه‌مند هستند درباره این انقلاب اطلاعات بیشتری کسب کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان - کمتری نقطه‌ای در جهان شاید یافت میشود که نامی از انقلاب اسلامی ایران در آن شنیده نشده باشد، آنچه که انقلاب سال ۵۷ را از نظر کارشناسان نسبت به سایر انقلاب های جهان متمایز می کند، جامعیت آن است. به عبارت دیگر سلسله ای از نارسایی هایی در سیاست، اقتصاد، فرهنگ و استقلال زمامداران کشورمان موجب شد تا مردم به فکر اصلاح امور بیفتند و تحت راهنمایی های امام خمینی (ره) دست به انقلابی گسترده بزنند. انقلابی که حالا روی لی، خبرنگار شبکه چینی فونیکس از تاثیر آن بر افکار مردم شرق می گوید، این مصاحبه خواندنی در ادامه از پیش چشمانتان میگذرد.

آمریکایی ها وقوع انقلاب اسلامی را پیش بینی نکرده بودند

روی لی در جواب این سوال که آیا وقوع انقلاب اسلامی برای تحلیلگران و مقامات آمریکایی قابل پیش بینی بود، گفت: به نظر من این انقلاب قابل پیش بینی نبود. اگر برای مقامات آمریکایی قابل پیش بینی بود، اجازه نمی‌دادند این انقلاب پیروز شود و آن را سرکوب می‌کردند. انقلاب اسلامی هم خیلی پیش از آن از داخل کشور و از منظر بین المللی شرایط را سنجیده و آماده بود. اما کارشناسان آمریکایی در آن زمان نتوانستند درست تجزیه و تحلیل کنند و اطلاعات درستی درباره شرایط داخلی ایران نداشتند و به همین دلیل وقوع انقلاب اسلامی برای آن‌ها غیرقابل پیش‌بینی بود.

ایران از نظر ژئوپولیتیک برای آمریکا مهم است

این خبرنگار در ادامه به دلیل ارائه تسلیحات به پهلوی و انتخاب او به عنوان ژاندارم منطقه پرداخت و اظهار کرد که ایران از گذشته  به لحاظ ژئوپولیتیک اهمیت زیادی برای آمریکا داشته است. ایران کشور مهمی در خاورمیانه است و منابع عظیمی از نفت و انرژی دارد و  برای آمریکایی‌ها سود و منفعت زیادی داشت؛ بنابراین آمریکا برای حفظ منافع خود همیشه تسلیحاتش را در منطقه خاورمیانه مستقر می کرده است.

سیاست های اشتباه پهلوی عامل وقوع انقلاب بود

خانم لی همچنین با اشاره به دلایل وقوع انقلاب در سال ۵۷، عنوان کرد: «یکی از عوامل تاریخی وقوع انقلاب اسلامی به کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ و حمایت آمریکا از آن بر می‌گردد. آمریکا در این کودتا اشتباه کرد و باعث شد زمینه‌های اولیه انقلاب در بین مردم شکل بگیرد. از طرفی دیگر سیاست‌های اشتباه پهلوی مردم ایران را خسته و خشمگین کرده بود و از طرفی دیگر فشار اقتصادی و اختلاف طبقاتی زیاد در جامعه و نادیده گرفتن مردم از سوی رژیم پهلوی باعث شد تا مردم سرانجام قیام کنند و انقلاب ۵۷ را رقم بزنند.

مردم چین انقلاب ایران را درک می کنند

او در ادامه به مقایسه انقلاب اسلامی ایران و انقلاب چین پرداخت و بیان کرد که انقلاب ایران در طول تاریخ بسیار تاثیرگذار و مهم بوده است.  سال ۵۷ یک سال بسیار مهم برای روابط بین ایران و چین بود. پس از انقلاب اسلامی، چین شروع به سیاست باز و اصلاحات با ایران کرد. این دو کشور نقش استقلال‌طلبی و آمریکاستیزی دارند و روابط ایران و چین در زمینه‌های مختلف گسترش یافت.

از آنجا که مردم چین هم انقلاب کردند، انقلاب ایران را به خوبی درک می‌کنند. مردم ایران هم چین را درک می‌کنند. دو کشور تمدن کهنی دارند و تاریخی هستند و هزار سال پیش از طریق جاده ابریشم به یکدیگر متصل بودند. هر دو کشور از گذشته تا تاریخ معاصر همواره با ظلم و استبداد انگلیس و آمریکا جنگیدند. دو کشور بعد از انقلاب مستقل شدند و سرنوشتشان را خودشان ساختند.

خبرنگار شبکه فونیکس همچنین اظهار داشت که مردم چین هم درباره انقلاب اسلامی ایران اطلاعات دارند و علاقه‌مند هستند که بیشتر در این باره بدانند.

رسانه های غربی عامل ایجاد تصویر اشتباه از ایران

این خبرنگار در انتها به روابط مردم ایران و چین پرداخت و گفت که متاسفانه مردم چین بعضا اطلاعات خود را از رسانه‌های غربی مانند بی بی سی و سی ان ان و ... دریافت می‌کنند و اطلاعات صحیحی نسبت به ایران ندارند و ایران را خوب نمی‌شناسند همانطور که ایرانی‌ها به اشتباه تصور می‌کنند چینی‌ها بدون دین هستند و غذا‌های نامناسبی می‌خورند و دیکتاتوری در این کشور حاکم است. بیشتر مردم چین، ایران را دوست دارند، زیرا می‌دانند که این کشور یک کشور باستانی و تاریخی است. اما از طرفی بسیاری دیگر از مردم اطلاعات زیادی ندارند و بعضی از افراد ایران را با عراق و افغانستان اشتباه می‌گیرند. اما هنگامی که توریست‌ها به ایران سفر می‌کنند خیلی تاثیر مثبت می‌گذارد. مشکل این است که باید تلاش شود تا به مردم اطلاعات درستی مخابره شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۳۴ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
نظرمو منتشر کنید لطفا
ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایرانایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران ایران
ناشناس
۱۹:۲۷ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
درود بر جمهوری اسلامی که
1. به ما استقلال داد .
و به ما عزت بخشید .
و ما را در علوم مختلف به مرز های جهانی به خوبی رساند .
از #تمامیت ارضی دفاع کرد بر خلاف حکومت های قبل خود .
پس نور به قبر امام خمینی ببارد
خدا رحمت کند امام خمینی و یاری کند رهبر عزیز تر از عزیز تر از عزیز تر از عزیز تر از جانم را
ناشناس
۲۰:۰۷ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
منم پرچم کشورم رو گذشتم داخل خونمون روی میز غذا خوریمون
ناشناس
۲۰:۰۷ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
میبینم وضعیت معیشت مردم رو الان
ناشناس
۱۹:۲۱ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
اشتباهی مثبت دادم چرا بر نمیگرده ؟
ناشناس
۱۹:۲۱ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
خعععلییی مهم بوده
ناشناس
۱۷:۱۶ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
خب پاشن بیان اطلاعات کسب کنن چرا میرن اروپا و آمریکا
ناشناس
۱۹:۲۲ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
داداش داری اشتباه میزنی
رسانه های اروپا !!! نه خود اروپا با اون 6 تا رای مثبت چه کنم ؟
ناشناس
۱۶:۴۳ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
سلام.از دولت و مجلس میخواهیم واردات خودرو بدون تعرفه گمرکی برای مردم ازاد کنند.یکی از دلالان اصلی خودرو همین اقای نعمت بخش هست که باعث گرانی ده برابری خودرو در هشت سال دولت تدبیرو امید شده،همیشه در جیبش یک کاغذ نوشته شده اماده هست تا بگوید اهن و...گرون شده،در صورتی که در خودرو از بی کیفیت ترین مواد استفاده شده و حداقل ده برابر گرانفروشی میکنند البته اینها با قطعه سازان نیز پشت پرده قرارداد افزایش قیمت قطعه بستند و قطعه را نیز اینها گران کردند تا حرفی برای گفتن داشته باشند،خود ایشان نیز چند تا ماشین میلیاردی خارجی سوار میشه و دم از خودروی ملی میزند،بیچاره مردمی که دیگر توان خرید خودرو ندارند و جان و مالشان در جاده ها به خاطر بی کیفیتی خودرو در خطر هست،امیدوارم دستگاه قضایی،مجلس،دولت و بیت رهبری در این مسئله ورود کرده و در عمل برخورد قاطع کنند تا مردم فکر نکنند که یک دستگاهی از این شرکتها حق السکوت و سهم میگیرند.باتشکر
Amir
۱۵:۳۳ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
متاسفانه اطلاعات مردم از سیاست بر اساس ماهواره یا فضای مجازیست نه بر اساس واقعیت میدانی.تمام فضای مجازی دست قدرت استعماریست.وضع کنونی ایران هم بیشتر ماحصل تحریم هست.مگه ده سال پیش شرایط اینجوری بود.
مسعود
۱۴:۲۴ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
راه انقلاب همیشه روشن است
مرگ بر آمریکا و مستکبران
ناشناس
۱۴:۰۸ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
هیچ کس شما رو دوس نداره
ناشناس
۱۴:۰۷ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
تنها نتیجش این بود یه سری ادم های فقیر قبل انقلاب ثروتمند شدن شدن مسول
ناشناس
۱۳:۵۶ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
تو گرونی تورم بیکاری فقر خوب خیلی تاثیر گذار بوده واقعا درسته شکی نیست
ارمیا کاظمی
۱۳:۵۶ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
خدا امام رو رحمت کنه .
از دشمنای بی ناموس و بی خانواده این نظام میشه فهمید که انقلاب راه انسانیت بود .
ناشناس
۱۳:۳۰ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
شما راس میگی دیگه نمیتونیم سیب زمینی بخریم چه بر سر ملت آوردین
ناشناس
۱۹:۲۳ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
هرچی پول بیشتر از سیب زمینی داشتی مال من
ناشناس
۱۳:۱۳ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
خبرنگار چینی.چه جالب
ناشناس
۱۳:۱۱ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
انقلاب اسلامی با اهدافی تشکیل شد که بعد ۴۳ سال به ۹۰ درصد اون اهداف نرسید
ناشناس
۱۳:۰۹ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
هیچ خیری برای مردم نداشت
بهنام
۱۲:۳۹ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
کل دنیا قدر انقلاب ایران میدونن بجز مردم بیسواد ایران
ناشناس
۱۴:۰۵ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
همونقدر تو میدونی بسته چه قدر از دولت حقوق میگیری ؟
ناشناس
۱۴:۲۳ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
بیسواد تویی که خبر از حال مردم نداری
ناشناس۹
۱۵:۱۳ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
پس لطفا کاسه کوزتان را جمع کنید و برید بالا سر همان های که قدرتان را میدانند
ناشناس
۱۹:۲۴ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
تو خیلی بدی از البانی
ناشناس
۱۲:۲۳ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
بیا ایران از نزدیک ببین مردمش چقدر بدبختن
ناشناس
۱۱:۱۴ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
واقعا؟!!!
سسدحسن
۱۲:۲۹ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
اره رو ملتش تاثیرگذار بوده....یه پدر بزرگ داشتم خدا رحمتش کنه همیشه میگفت وقتی چوپان گله رو رها کنه بره انگور دزدی گله هم میره خرابی.(هجوم به زراعت مردم) حکایت الان ما شده. خدا به همه مون رحم کنه. عدالتی در کارنیست جلو چشممون پولدارا پولدارتر و بدبختا هم هروز بدبختر.