باشگاه خبرنگاران جوان - آزاده گودرزی گفت: بر اساس نتایج بررسی های میکروسکوپی اولیه، بیمارگر قارچی Alternaria sp به عنوان عامل بیماری تشخیص داده شده.
علائم بیماری سرخشکیدگی ممکن است در بسیاری از محصولات سبزی و صیفی مشاهده شود، هرچند که شدت بیماری در فلفل معمولاً بیشتر است.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش گفت: در صورتی که بیماری به موقع کنترل نشود، محصول قابل توجهی برداشت نمی شود.
یکی از راه های پراکنش بیماری، انتقال از طریق بذر آلوده است و از این رو، استفاده از بذر سالم و عاری از بیماری در پیشگیری از وقوع آلودگی ضروری است.
ضدعفونی بذر با قارچ کش های شیمیایی در کاهش زادمایه بذرزاد عامل بیماری بسیار مؤثر است. محلول پاشی گیاهان با قارچ کش های محافظتی در کاهش وقوع بیماری و بهبود عملکرد گیاهان مبتلا به بیماری از اثربخشی قابل قبولی برخوردار است.
بیماری سرخشکیدگی فلفل تا کنون از ایران گزارش نشده.
انتهای پیام/ب