صفری گفت: گونه خوراکی این گیاه به صورت آب میوه، شربت و برگ های تازه خوری مورد استفاده قرار می گیرد و کاربرد درمانی آن نیز در درمان زخم معده، یبوست، اگزما، اسهال خونی، پیشگیری از سرطان و سایر بیماریها موثر است.
وی با بیان اینکه کشت این گیاه را از سال 1393 با کمک پدر و برادرانش در زمینی به وسعت یک هزار متر مربع و با هزینه اولیه 100میلیون ریال شروع کرده است، افزود: 'پاجوش' یا همان نشاء این گیاه را در سال اول کشت از شهرستان ورامین تهیه و در یک هزار متر مربع زمین حدود چهار هزار پا جوش کشت شده است.
صفری خاطر نشان کرد: پا جوش این گیاه عمر هفت ساله دارد و با یک سال کشت همه ساله در مرحله داشت، جهت جلوگیری از تضعیف بوته اصلی و رشد بهتر پا جوش های جدید، گلها و پا جوش های اضافی در اطراف نهال اصلی هرس و حذف می شوند.
وی با اعلام اینکه کشت این گیاه به زمان و فصل خاصی نیاز ندارد، گفت: حدود 9ماه طول می کشد تا پا جوش کاشته شده به گیاه آلوئه ورا تبدیل و قابل برداشت شود.
وی ادامه داد: آلوئه ورا به 'صبر زرد 'معروف است و علت این نامگذاری را زردی بعد از کشت و تغییر رنگ و تبدیل دوباره آن به رنگ سبز عنوان می کنند. تولید کننده این گیاه خاص، درآمد حاصل از کشت این محصول را سالانه 150میلیون ریال در هر یکهزار متر عنوان کرد و دلیل کشت این محصول در خداافرین را وجود آب و هوای سازگار با این محصول ،صرف وقت و هزینه کم نسبت به سایر محصولات کشاورزی ،کاهش مصرف آب و بی نیازی این گیاه به سم پاشی ،مقاومت در برابر بیماری ها و آفات کشاورزی و در کل مقرون به صرفه بودن این محصول برشمرد .
صفری با تاکید بر اینکه برای افزایش مرغوبیت، این محصول نباید در معرض تابش مستقیم آفتاب و آبیاری غرقابی قرار گیرد ، دانش و آگاهی کافی جهت کشت این محصول را مهم دانست و از مسئولان شهرستان خواست تا جهت معرفی این محصول و آگاهی دادن به مردم از خواص این گیاه تلاش نمایند.
وی که خود کارشناس جهاد کشاورزی شهرستان خداآفرین است، نبود بازار فروش آلوئه ورا بویژه نبود تقاضا در شهرستان خداافرین را مهمترین مشکل پیش روی کشت این محصول معرفی کرد و گفت: این محصول بازار فروش ندارد و توسط دلالان در عطاری های تبریز به فروش می رسد