سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیکارترین و پرکارترین رشته‌های دانشگاهی

فارغ التحصیلان با شناسایی بازارکار رشته‌های دانشگاهی می‌توانند برای ورود به بازار کار آماده شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان- انتخاب رشته، حساس‌ترین مرحله زندگی هر نوجوان است. بیشتر آن‌ها برای رسیدن به موفقیت و مشاغل پردرآمد با جایگاه اجتماعی بالا وارد دانشگاه می‌شوند اما تحصیلات عالیه تنها شرط موفقیت نیست، بلکه تمام داوطلبان باید بازار کار، نیاز‌های فعلی و واقعیت‌های زندگی را در زمان انتخاب رشته مورد توجه قرار دهند.

آگاهی از بیکار‌ترین و پرکارترین رشته‌های دانشگاهی می‌تواند نقش موثری در انتخاب رشته صحیح داوطلبان کنکوری داشته باشد.

حفاظت محیط زیست: این رشته دارای کمترین میزان فارغ التحصیلان دانشگاهی بوده و در صدر جدول جزو بیکارترین مشاغل است. ۴۹ درصد از فارغ التحصیلان این رشته با توجه به اهمیت علوم پایه در صنایع دیگر، کار مناسب پیدا نمی‌کنند. رشته‌های علوم زیستی، فیزیک و ریاضیات هم دارای بیشترین درصد بیکاری در جامعه هستند.

۴۰ درصد از دانش آموختگان رشته علوم رایانه، ۲۷ درصد از هنر، ۲۶ درصد از معماری و ساختمان سازی، ۲۲ درصد از فیزیک، حقوق، علوم زیستی و کشاورزی، ۲۱ درصد از حرفه‌های مهندسی، ۲۰ درصد از علوم رفتاری و اجتماعی، بازرگانی و علوم اداری، ۱۹ درصد از دامپزشکی و خدمات پزشکی، ۱۸ درصد از ریاضیات و آمار بیکار هستند.

پرمتقاضی‌ترین رشته‌های دانشگاهی

کامپیوتر: رشته کامپیوتر با گرایش سخت افزاری و نرم افزاری به عنوان رشته روز در آینده شناخته شده است. فارغ التحصیلان این رشته دارای پردرآمدترین مشاغل دنیا هستند و می‌توانند در قالب شرکت‌های تولیدکننده قطعات، شرکت‌های تولیدی و خدمات، شرکت‌های تولیدکننده نرم افزار‌ها فعالیت موثری داشته باشند.

فارغ التحصیلان بخش نرم افزاری رشته کامپیوتر در صورتی که جزو برنامه نویسان حرفه‌ای باشند، می‌توانند با درآمد بالا به آسانی جذب نیرو‌های هر شرکتی شوند که به آن‌ها نیاز دارد.

مدیریت MBA: رشته مدیریت MBA حدود ۱۰ سال است که در دانشگاه‌های کشور تدریس می‌شود و در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان سومین مدرک کسب و کار شناخته می‌شود. تمام مراکز دولتی، غیردولتی و سازمان‌ها نیازمند نیروی مهارت در حوزه مارکتینگ و کسب و کار هستند، بنابراین این رشته دارای مشاغل پردرآمد است.

علوم آزمایشگاهی: بیشتر فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم آزمایشگاهی به راحتی جذب بازار کار می‌شوند زیرا این رشته به شناخت علل ایجاد بیماری‌های مختلف و عوامل ایجاد کننده آن می‌پردازد.

داروسازی: افرادی که در رشته‌های داروسازی تحصیل می‌کنند بعد از فارغ التحصیلی می‌توانند به خدمات دارویی، مشاوره دارویی و بررسی روش‌های داروسازی و ضعف‌های احتمالی موجود در رژیم‌های دارو درمانی بپردازند. زمینه کاری این افراد شامل ارائه خدمات دارویی، مشاوره دارویی و بررسی روش‌های دارو سازی و ضعف‌های احتمالی موجود در رژیم‌های دارو درمانی است.

دندانپزشکی: یکی از پردرآمدترین رشته‌های دانشگاهی، دندانپزشکی است. پیش بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰ بهداشت دندان و دهان مردم به اندازه‌ای خوب خواهد شد که دیگر نیازی به دندانپزشکی عمومی نخواهند بود و تنها به صورت تخصصی در این زمینه پزشکان فعال خواهند بود. طبق پیش بینی‌ها رشته پیراپزشکی تا سال ۲۰۲۲ میلادی به عنوان رشته‌های پردرآمد در جامعه محسوب می‌شود و رشد ۳۷ درصدی خواهد داشت.

کاردرمانی و فیزیوتراپی: پیش بینی شده است که تا سال ۲۰۲۲ رشته کاردرمانی ۲۹ درصد و رشته فیزیوتراپی ۳۶ درصد رشد خواهد داشت و هم اکنون دانش آموختگان این رشته‌ها می‌توانند در مراکز دولتی، بیمارستان‌ها، مراکز توانبخشی، فدراسیون‌های ورزشی و ... فعالیت داشته باشند.

پزشکی: دانشجویان رشته‌های پزشکی با افزایش مهارت در دوران تحصیل می‌توانند بعد از فارغ التحصیلی به عنوان پزشکان سرآمد شناخته شوند. آن‌ها به منظور افزایش درآمد خود می‌توانند در رشته‌های تخصصی مانند زیبایی گوش، حلق و بینی یا پوست و مو و زیبایی ادامه تحصیل دهند.

گزارش از نادیا عابد 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۵۴ ۲۴ دی ۱۴۰۰
این دولت حتی آمار دقیقی از تعداد مهندسان ناظر بیکار ندارد
ناشناس
۲۳:۰۲ ۲۳ دی ۱۴۰۰
جناب احمد خرم رییس نظام مهندسی و جناب رستم قاسمی وزیر راه وشهرسازی باید پاسخگوی بیکاری مهندسان ساختمان باشند
ناشناس
۲۲:۵۳ ۲۳ دی ۱۴۰۰
هرکی فک میکنه حوزه علمیه راحت و کار توشه میتونه بره درس بخونه راه براهمه بازه
مهدی
۲۲:۲۸ ۲۳ دی ۱۴۰۰
کاشکی به توسعه علم و دانش بیشتر اهمیت داده میشد.
ناشناس
۲۲:۱۳ ۲۳ دی ۱۴۰۰
به چشم بی نیازان زندگی زیباست..
ناشناس
۲۰:۲۱ ۲۳ دی ۱۴۰۰
از وقتی در دانشگاه ها باز شد رشته کامپیوتر بی کار ترین رشته ایران شده
ناشناس
۱۹:۲۴ ۲۳ دی ۱۴۰۰
در کشور ما اشنا نداشته باشی کار پیدا نمی کنی ولی اگر اشنا داشته باشی بدون درس هم کار پیدا می کنی
ناشناس
۱۹:۲۱ ۲۳ دی ۱۴۰۰
تاوقتی دولت از علوم انسانی کارمند می گیرد بقیه باید بیکار بمانن هر کسی تو درس ضعیف است تورشته علوم انسانی درس می خواند دولت بخاطر این از گروه کارمند می گیرد که هر چه دولت گفت برسر مردم بیارند
طاها
۲۰:۱۰ ۲۵ دی ۱۴۰۰
تا وقتی این باور در بین مردم رایج باشد،. کشور به هیچ جا نمی‌رسد، آین چه معنی داره که فقط افراز ضعیف در رشتیه علوم انسانی تحصیل می‌کند، گویا هنوز در 20 سال پیش زندگی می‌کنید. الان رشته انسانی یه از رشته های مشهور در جهان هستش که زیر بنا تمام ساختار بر پایه درساش شکل میگیره و توی این چند سال اخیر هم پیشرفت در ایران پیشرفت قابل توجه ای داشته و داره جایگاه تو جامعه پیدا میکنه و امیدوارم این اعتقادات قدیمی جلوی پیشرفت این رشته با ارزش رو نگیره. علاوه بر این مگر شغل را دولت تایین می کند، مگر در رشته های دیگر شغل دولتی وجود ندارد؟ مگر افراد تحصیل کرده در رشته انسانی حرف گوش کن از بقیه رشته ها هستند که دولت از آنها استفاده کند؟ گویا نمی‌دانید که آزاد اندیش ترین از همین رشته انسانی سر چشمه می‌گیرند آن هم با خواندن دروس مانند منطق، فلسفه و جامعه شناسی؟
درست است همه رشته ها سختی های خودشان را دارند قطعا بی زحمت در هیچ رشته ای نمی‌توان به موفقیت رسید اما آیا اگر برای مثال تحصیل در رشته برق دشوار است این بدین معنی است که تحصیل در شته حقوق یا جامعه شناسی آسان است؟
آدمی از چشم خود ببیند جهان را.....
ناشناس
۱۷:۲۹ ۲۳ دی ۱۴۰۰
اغلب مهندسان عمران عضو نظام مهندسی ساختمان ، بیکار هستند .
ناشناس
۱۷:۲۳ ۲۳ دی ۱۴۰۰
کامپیوتر بدترین رشته
حسنی
۱۷:۰۳ ۲۳ دی ۱۴۰۰
من الان دارم لیسانس آموزش ابتدایی میگیرم بنظرم رشته علوم تربیتی شغل داره و شغل هایی مثل معلمی مدارس غیر انتفاعی، کار در موسسات آموزشی، مربی گری چیز هایی مثل فلسفه برای کودکان، استخدام در آموزش و پرورش
ناشناس
۱۵:۳۳ ۲۳ دی ۱۴۰۰
یک دکتر داروساز سراغ دارم ماهی 500 میلیون در میاره واقعاً رشته پولسازی هست مخصوصا تو این گرونی دارو
ناشناس
۱۵:۳۲ ۲۳ دی ۱۴۰۰
سخت ترین رشته ها با بیشترین بیکاری مال گروه ریاضی و فنی ایه.با صد رحمت به ادبیات و مابقی رشته ها که اگر کار ندارن حداقل سختی تحصیل و قبولی هم ندارن.فک کن با یه مصیبتی ریاضی و برق و مهندسی و مکانیک بخونی اخرشم کار گیرت نیاد
ناشناس
۱۶:۵۵ ۲۳ دی ۱۴۰۰
اتفاقا با رتبه سی هزارم مهندسی شهرستان قبول میشن الکی شده ریاضی
رهگذردنیا
۱۵:۳۱ ۲۳ دی ۱۴۰۰
تنها چیزی که مهم است پارتی ومدرک زیادمهم نیست درهمسایگی ما پسر همسایه داشتیم عموش مدیر عامل پتروپارس بود این پسره دیپلمش راناپلونی گرفته بود خدمت سربازی هم عموش آشناداشت اون هم براش خرید وبعد تو ارگان مربوطه یک پست مدیریتی قشنگ بهش داد الان پسره قشنگ13میلیون درماه درآمد دارد به ریش امثال من که مدرک کارشناسی مهندسی برق دارم ودوسال خدمت تو نقطه صفر کردم میخنده .....تواداره جات که میری اکثر کارمند با رییس بخش مربوطه یاآشنا(دوست)هستند یافامیلش هستند
ناشناس
۲۲:۳۹ ۲۳ دی ۱۴۰۰
واقعا همه جا همینه
ناشناس
۱۲:۳۰ ۲۳ دی ۱۴۰۰
پر بارترین کار تو کشور ما دزدی واختلاس
ناشناس
۲۳:۰۷ ۲۲ دی ۱۴۰۰
فقط رشته زیست شناسی الان رو بورسه!
ناشناس
۱۶:۵۷ ۲۳ دی ۱۴۰۰
اگر بتونی کلاس کنکور تدریس کنی میلیاردی فقط
عرفان خان
۱۹:۴۳ ۲۲ دی ۱۴۰۰
سلام تا چرا باید درس بخونیم وقتی کاری نیست بعد سربازی هم باید بریم وقتمون رو چقدر هدر بدیم من هزینه ای که در دانشگاه کردم پشیمونم چون فقط حروم شد وقتم بعد کارش با حقوق کمه در این مملکت من باید چقدر پول داشته باشم. که خونه بخرم ماشین ازدواج که بماند. الان باید ذهنیت رو تغییر داد کارآفرینی توی جامعه رواج پیدا کنه قانون تسهیل بشه برای اینها. همه که نباید برای کسیدکار کنن یا کارمند باشن باید مطالعه کنید باید خودآموزی یاد بگیرید همون مغازه دار یا دلال چرا بیشتر از مهندس در میاره آیا تعیین رشته با علاقه است یا هدف پول دار شدن همه رو بسنجید واقع گرایانه فکر کنید دانش و مهارت قطعا قدرتمنده ولی وقتی علاقه نباشه و اشتیاقی نباشه بدرد نمیخوره هدف زندگیتون رو مشخص کنید و بعد اقدام کنید انشالله که سلامت و موفق باشید
ناشناس
۱۸:۳۶ ۲۲ دی ۱۴۰۰
کی میگه طرف کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر از شهید بهشتی داره توی یک شرکت خصوصی ماهی ۴ تومن بهش میدن کارگرا بیشتر در میارن
محمد جواد
۱۷:۵۳ ۲۲ دی ۱۴۰۰
الان رشته های فنی درامد خوبی دارند مثل مکانیکی
ناشناس
۱۴:۵۵ ۲۳ دی ۱۴۰۰
شما را نمیدانم اما من که تابحال ندیدم کسی با خواندن دروس دانشگاهی و حفظ کردن فرمولهای بی کاربرد مکانیک ماهر شده باشد.
حامد
۱۵:۳۹ ۲۲ دی ۱۴۰۰
رشته دانشگاهی و فارغ التحصیلان بیسواد.
از دوره آقای احمدی نژاد و برای تغییر آمار اشتغال تعداد فوق العاده زیاد دهه شصتی ها ، تاسیس دانش گاه ها به طور غیر منطقی بالا رفت.
نتیجه شده الان هر کسی که میبینی رفته مدرک گرفته.
من خودم هم فوق لیسانس قبول شده بودم ولی چون کار پیدا کردم کلا انصراف دادم . کار من کاملا مرتبط با رشته تحصیلی و بخاطر مهارتم تو اون کاره.
تو شرکت خصوصی کار میکنم ، انتظاری از شرکت های دولتی نداشتم، ندارم و نخواهم داشت.
چون اونجا ملاک سواد و مهارت نیست اونجا ملاک پارتی، آشنا، یا داشتن سهمیه هست.
من به همه جانبازان، شهدا و ... احترام میزارم ولی دلیل نمیشه قبول کنم چون این عزیزان برای مملکت زحمت کشیدن فرزندان، یا برادر و خواهرشون مشغول به کار بشن.
آوردن یه سری بیسواد باعث شده وضع مملکت اینجوری باشه.
امیدوارم روزی برسه حق خوری از این مملکت برداشته بشه و 4 تا آدم باسواد و متخصص مسئولیت به عهده بگیرن.
ناشناس
۱۴:۳۶ ۲۲ دی ۱۴۰۰
مدرک رئیس جمهوری ایران آقای رئیس السادتی چیه و از کجا گرفتم
سوالی مهمی لطفا جواب بدید
ناشناس
۱۵:۲۸ ۲۲ دی ۱۴۰۰
مدرک دکترا از تاجیکستان که حداقل چیزی هست که دارند.
ناشناس
۱۸:۳۷ ۲۲ دی ۱۴۰۰
تو مدرکت چیه
ناشناس
۲۲:۱۷ ۲۲ دی ۱۴۰۰
مگه روحانی که دکترای حقوق از فرنگ داشت کم گند زده به اقتصاد مملکت
ناشناس
۱۴:۱۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
اشتباه میکنید بیکارترینشون رشته زبان و ادبیات فارسی هست
مرتضی
۱۳:۵۰ ۲۲ دی ۱۴۰۰
تو مملکت ما رشته تحصیلی ملاک کار نیست بلکه فقط باید پارتی کلفت داشته باشی
عمار
۱۳:۲۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
تمامی رشته ها پر کارند مدیران و مسئولان نالایق و ناشایستی دارن ادارشون می کنند که می گویند این رشتها بیکارترین هستند بلد نیستند تخصص ندارند . مدیران نالایق پارتیهاشون رو بر سر کرسی مدیرتهای رشتهای مختلفی گمارده اند که لیاقت و شایستگی آن رشته از مدیریت آن مجموعه ها و رشته ها رو ندارند .
ناشناس
۱۲:۱۴ ۲۲ دی ۱۴۰۰
پردرآمد ترین کار الان دلالی است. باید مسئولین وزارت علوم رشته دلالی رو هم تصویب کنند. حتما متقاضی زیادی خواهد داشت.
ناشناس
۲۰:۴۱ ۲۲ دی ۱۴۰۰
اون بایستی در خونت باشه آموختنی نیست
ناشناس
۱۲:۰۴ ۲۲ دی ۱۴۰۰
تموم شد دوران درس خوندن
الان فقط کسی تو شغلش موفقه که مهارت داشته باشه

چون اینجور شغل هارو همه مردم بلد نیستن و چه بخوای چه نخوای مردم میان سراغت کار همیشه هست
محمد
۱۷:۵۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
اگه بخوای پزشکی یا هر رشته های خوبه تجربی باید درس بخونی ولی اگه رشته های فنی حرفت درسته
ناشناس
۱۲:۰۲ ۲۲ دی ۱۴۰۰
پرکار و بیکار دسته بندی خوبی نیست بلکه باید از منابع اطلاعاتی معتبر، تعداد اشتغال به کار هر رشته در تخصص خود در یک دوره ی زمانی مشخص، بررسی و گزارش شود. در ادامه، با دانستن تعداد فارغ التحصیلان هر رشته در آن دوره ی زمانی، درصد اشتغال پذیری اعلام شود. این کار هم به عموم شهروندان اطلاعات خوبی می دهد هم به نظام آموزش عالی که تقریبا در سالهای اخیر توجهی به این موضوع نکرده است.
ناشناس
۱۱:۵۹ ۲۲ دی ۱۴۰۰
رشته فیزیک به هیچ وجه نرید هیچکاری برای این رشته تعریف نشده حتی آموزش و پرورش هم نمیگیره چند وقته! بهترین رشته مهندسی مکانیک و مهندسی برق هست همه جا میخوانشون همیشه براشون کار هست
جاسم
۲۳:۰۸ ۲۲ دی ۱۴۰۰
کار هست برای همه رشته ها حقوق ها ناچیزه مشگل اصلی اینجاس
ناشناس
۱۱:۵۱ ۲۲ دی ۱۴۰۰
من که دارم علوم آزمایشگاهی تحصیل میکنم تموم بشه لیسانس اگه راحت استخدام شدم اطلاع میدم بهتون خخ
خالو حسین
۱۱:۴۲ ۲۲ دی ۱۴۰۰
رشته مهندسی طبیعت که قبلا مرتع و آبخیزداری نام داشت در صدر بیکارترین هاست
ناشناس
۱۱:۱۲ ۲۲ دی ۱۴۰۰
رشته ی میکروبیولوژی یک رشته شبیه به علوم آزمایشگاهی است ولی خیلی از درس های علوم آزمایشگاهی را نخوانده اند مثلا دو واحد انگل شناسی خوانده اند ولی شیمی و فیزیک و زیست شناسی را زیاد خوانده اند قبولی آن هم راحت است ولی برای آزمایشگاه قبول نمی کنند
ثابت
۱۴:۰۸ ۲۲ دی ۱۴۰۰
خب که چی؟
ناشناس
۱۰:۵۸ ۲۲ دی ۱۴۰۰
سلام.لطفا دولت و مجلس فکری به وضعیت بیکاری چندهزار لیسانس و فوق لیسانس روانشناسی عمومی دوسال سربازی رفته و عضو خانواده ایثارگر خصوصا دهه شصتی ها نسل سوخته ولی پخته کند،همچنین از سازمان بازرسی کل کشور،شورای نگهبان،دولت،مجلس،رهبر معظم انقلاب می‌خواهیم دستور واردات خودروی معمولی باکیفیت و بدون تعرفه گمرکی را صادر بفرمایند و فروش آن به مردم بدون خودرو،تا انحصار،احتکار و گرانی دههابرابری خودرو شکسته شود،مردم بعد برجام که خودرو ده برابر گران شد توان خرید ندارند و از طرفی خودروهای داخلی هزاران برابر ویروس کرونا در شش ماه گذشته کشته و تلفات داده.
ناشناس
۱۲:۴۴ ۲۲ دی ۱۴۰۰
سلام.احسنت،حتی تو خود اروپا بهترین و باتجربه ترین نیروها دهه شصتی ها هستند،ولی تو کشور ما علارغم تحصیلات دانشگاهی بیکارند،متاسفانه هیچ کاری نکردند،تو دولت هشت ساله تدبیروامید که هیچ فکری به اشتغال تحصیلکرده ها و دهه شصتی ها نشد.
ناشناس
۱۰:۳۱ ۲۲ دی ۱۴۰۰
دوستی دارم که فارغ التحصیل مهندسی مکانیک از یکی از دانشگاههای معتبر است چون کار گیر نیاورد زورش را جمع کرد و در یک از کوی ها یک مغازه کوچک خرید الان صبح میرود و از میدان تره بار سبزی و میوه می آورد و تا ظهر همه اش را میفروشد و وضعش از خیلی از مهندسان شاغل مکانیک بهتر است نمی گویم سبزی فروشی شغل شریفی نیست ولی وقتی درامدش از یک مهندس مکانیک بیشتر است دیگر حرفی برای گفتن نمی ماند حالا هی برو ریاضیات مهندسی و اصول طراحی و استاتیک و متالورژی و هزاران درس دیگر پاس کن
ناشناس
۰۱:۳۳ ۲۳ دی ۱۴۰۰
یعنی برای ما که داریم مهندسی متالورژی می‌خونیم هیچ کاری نیست ؟
ناشناس
۱۰:۲۶ ۲۲ دی ۱۴۰۰
مدت هاست که تجار و دلالان جای علوم و متخصصان را گرفته اند تماشا دارد زمانی که بخواهیم مهندس از هند وارد کنیم البته اگر پولمان برسد چون هند هم درآمدسرانه اش از ما بیشتر است
ناشناس
۱۰:۲۱ ۲۲ دی ۱۴۰۰
از مشاغلی که بیشترین و کمترین مالیات را میدهند هم گزارش بنویسید.
ناشناس
۱۰:۱۷ ۲۲ دی ۱۴۰۰
وزارت بهداشت اگر ریگی در کفش ندارد چرا آمار عوارض واکسن را منتشر نمیکند؟ مثلا بگوید از تلفات امروز چند نفرشان واکسن زده اند و چند نفر نزده اند!
وارد کردن چندتا کد ملی در سامانه واکسن که کار سختی نیست.
ناشناس
۱۲:۴۷ ۲۲ دی ۱۴۰۰
چقدر تو بیکاری زیر هر خبری این رو کامت میکنی . بیکارتریییییین تووووووی بابا
ناشناس
۱۳:۵۰ ۲۲ دی ۱۴۰۰
خبر مرگت .الاف و بیکار تو واکسن نزن ولی بقیه رو بدبخت نکن احمق .تو برو عهنبر نسا دود کن تلف نشی نسل شما منقرض بشه که عامل بدبختی این مملکت ادم هایی مثل شماست
ناشناس
۱۵:۳۲ ۲۲ دی ۱۴۰۰
ناشناس13:50 گرامی، برخلاف شما همه خواهان مرگ دیگران نیستند!
بیایید همه با هم بیشتر فکر کنیم و حرفهای غیر منطقی هرکس که دکتر بود را بدون تفکر قبول نکنیم.
اگر چند وقت بعد اثبات شد که واکسن بیخطر است و مجوزش از حالت اضطراری خارج شد واکسن نزده ها میتوانند براحتی و باخیال راحت واکسن بزنند، ولی اگر معلوم شد که واکسن عوارض زیاد و بلند مدت دارد واکسینه ها چه کار میتوانند؟ آیا میشود واکسن تزریق شده را از بدن خارج کرد؟!
ناشناس
۱۵:۳۶ ۲۲ دی ۱۴۰۰
اگر وزارت بهداشت آمار را بصورت شفاف و قابل استناد اعلام کند، دیگر این کار را نمیکنم.
......
۱۰:۱۴ ۲۲ دی ۱۴۰۰
رشته های پزشکی و پیراپزشکی همشون استعماری و استثمار هستن از جانب ......
ناشناس
۱۰:۱۱ ۲۲ دی ۱۴۰۰
رشته های پزشکی عملا بیکار ندارن پول خیلی خوبی هم ازش در می آد .مخصوصا در ایران
چون از غذایی که می خوریم تا هوایی که تنفس می کنیم الوده هست و متاسفانه ملت بیمار یعنی دکتر پولدار البته حقشه درسش رو خونه نوش جونش ان شاالله که همه مریضا هم بهبود پیدا کنن
ناشناس
۱۳:۳۸ ۲۳ دی ۱۴۰۰
باسهمیه
ناشناس
۱۰:۰۷ ۲۲ دی ۱۴۰۰
رشته جغرافیا چی؟
۹۹ درصد بیکار
رشته تاریخ چی
ادبیات؟
علی
۱۰:۰۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
ولی واقعا بنظرتون یه مهندس عمران نمیتونه اونقدری روی سلامت مردم اثر بذاره که یه پزشک میذاره؟
کلا منظورم بقیه مهندسی ها هم هستا فقط عمران رو مثال زدم
حجت
۱۰:۰۲ ۲۲ دی ۱۴۰۰
کشوری که فارغ التحصیلای کشاورزیش بیکار باشند جای موندن نداره
محمد
۰۹:۴۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
در ایران بهترین شغل را دخترها می توانند داشته باشند. کافیه خودشو به یه پسر قالب کنه بعد مهرشو بذاره اجرا و تا پایان عمرش سکه به حسابش بیاد.
ناشناس
۱۳:۵۲ ۲۲ دی ۱۴۰۰
چقدر هم که شما پسرا پول دارید
ناشناس
۱۴:۳۲ ۲۳ دی ۱۴۰۰
حرف حساب جواب ندارد
ن
۱۶:۰۶ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
نه اینکه پسرها خودشون این کاره نیستند !
ناشناس
۰۹:۴۲ ۲۲ دی ۱۴۰۰
به علوم‌سیاسی و زیر مجموعه هاش نگاه کنید در آزمون های بانک ها،آموزش و پرورش و.... که کلا نمی خواستند اما جالب آن است که رشته های مشابه می توانستند جذب آن مشاغل شوند
در آزمون استخدامی دستگاه اجرایی بعد از ۸ سال نیم نگاهی به این رشته شد اما بازهم رشته های بی ربط کنارش قرار دادند
این جفا در آزمون دکترا هم به این رشته میشود برخلاف ارشد گرایش بندی که وجود ندارد وداوطلب کتب تمامی گرایشات مجبور است بخواند
از رشته های دیگر به طور مثال حقوق و زبان انگلیسی می نوانند در دکترا این رشته شرکت کنند اما برعکس نه!
بهتر است باشگاه خبرنگاران به این رشته هم توجه می کرد نه فقط حقوق
علوم سیاسی آماری بسیار بالاتر از ۲۱ درصد بیکار دارد
مرتضی
۰۹:۲۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
پس شورای انقلاب فرهنگی چه کار داره می کنه؟؟
ناشناس
۱۰:۳۸ ۲۲ دی ۱۴۰۰
داره بیل میزنه
پرسنال
۰۹:۱۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
پزشکی و داروسازی ده درصدش علم هست. نود درصدش تجارت.
ناشناس
۱۰:۱۶ ۲۲ دی ۱۴۰۰
همون مقدار کم علم هم شده خرخونی!؟
ن
۱۶:۰۷ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
همان ده درصد علمش هم زیست شناس کشف میکنه نه دکتر
ناشناس
۰۸:۴۶ ۲۲ دی ۱۴۰۰
این آمار هیچ قطعیتی نداره
طرف وقتی وارد دانشگاه میشه اوضاع یه جوره و وقتی فارغ التحصیل‌ میشه اوضاع عوض میشه
ناشناس
۰۸:۳۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
یه برنامه ریزی جدی میخاد. در وضعیت فعلی 47 درصد رد حوزه خدمات فعال هستند و 20 درصد صنعت. و 33 درصد کشاورزی. این باید تغییر کنه و حوزه صنعت به بالای 50 درصد برسه. البته پیش نیاز این امر استعدادیابی صحیح در دبیرستان هست. متاسفانه رشته های علوم انسانی بالای 50 درصد ظرفیت را جذب خود می کنند و کسی وارد صنعت نمی شود.
ناشناس
۰۸:۲۱ ۲۲ دی ۱۴۰۰
مهندسی چی؟
ناشناس
۰۸:۱۸ ۲۲ دی ۱۴۰۰
این آمار نشان می‌دهد ما فقط بیمار وپزشک تولید میکنیم وخیلی بدبختیم وتاسف بارترین کشور جهان هستیم. وصنعت که رابطه مستقیم با ریاضی وعلوم پایه دارد نابود است وانحصاری وکشکی. وعلوم انسان که سرآمد رشد فرهنگ ونگرش جامعه است همچنین نابود است ومعمولا با یه حدیث تمام جامعه شناسان ودیگران از دور خارج هستند.و امروز این همه دزدی واوباش گری نه از نداری بلکه از عدم صحیح آموزش وحدیث محور بودن جامعه است
ناشناس
۰۸:۰۶ ۲۲ دی ۱۴۰۰
حالا میفهمم چرا رشته پزشکی 650,000 متقاضی داره
ناشناس
۰۸:۰۱ ۲۲ دی ۱۴۰۰
سه مورد از بهترین و پردرآمدترین شغل ها در کشور ایران عبارتند از :
۱_ دستمال کشی و دورویی
۲_ سهمیه داشتن
۳_ پارتی یا همون آشنا داشتن
حجت
۱۰:۰۴ ۲۲ دی ۱۴۰۰
آمریکا غلط کرد اومد تو جنگ دخالت کرد و تو مسیر رسمی خطوط هوایی جنگ راه انداخت هم خودش هم نوچه هاش غلط کردن هواپیمای مسافریو زدن
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۲ دی ۱۴۰۰
خوبه از آیدی امریکایی
ناشناس
۲۳:۱۳ ۲۲ دی ۱۴۰۰
موافقم ...مخصوصا در ارگانهای دولتی مثل شهرداری
دستمال کشی ، پاچه خواری ،زیرآب زدن ،نوچه بودن یک آدم قدرتمند در کار،پارتی بازی ،خودت رو به شورای شهری ها.وصل کنی و دمشون رو داشته باشی ....همینه که دیگه مدیریت شهری صفره ...این نتیجه تجربه ۱۰ ساله کاریم ....خخخخ
ناشناس
۱۳:۴۰ ۲۳ دی ۱۴۰۰
حجت خدا شفات بده چه ربطی داشت
ریگان
۰۷:۴۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
خداییش اگه هواپیمای مسافربری توی منطقه جنگی نمیومد ، جنگ ایران ده سال طول می کشید.
ناشناس
۰۷:۴۲ ۲۲ دی ۱۴۰۰
باید دربخشی از دانشگاه به جوانان اماررشته های مورد نیاز را به انها بدهند که بعد چند سال فارع تحصیل شدن
خونه نشین نشوند
منظورم .کشور به چه رشته هایی نیاز دارد و برایش کار است
ناشناس
۰۷:۳۹ ۲۲ دی ۱۴۰۰
به همین دلیل اوضاع محیط زیستی کشورمون اسفناکه اولا کمترین پذیرش را داره در ثانی استخدام هم نمیشن چون فکر میکنم با رشته الهیات میشه همه امور را اداره کرد
ناشناس
۰۷:۳۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
با تئوری پردازی و حرافی، بله مقالات بالا درسته. اما درعمل که تحقیق کنیم می بینیم درجامعه: حتی داروساز و مهندسش هم الآن راننده اسنپ شدند !! چون اصلا ظرفیت کاری برای یک دهم این خروجی دانشگاه ها هم نیست!! حقایق را بچسبیم نه اوهامات تئوری و خیالات !!
ناشناس
۱۰:۰۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
برای اینکه چسبیدن به تهران بگردند شهر خودشان اباد کنند مردم در مناطق محروم دارو خوب ندارند
ناشناس
۱۶:۱۱ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
والا ماکه نمیایم تهران مشکل تهرانی هایی هستند که همه جور الودگی برای شهرستانی ها دارن یه طوری یارو میگه تهران انگار نیویورکه
ابراهیم پهلو
۰۷:۳۳ ۲۲ دی ۱۴۰۰
حوزه علمیه ورشته های ان بهترین گزینه برای اشتغال را دارند واصلا فرد درس خوانده انجا بیکار نمانده وهرگز مشکل کار ومعیشت ومسکن را نخواهد داشت
علی
۱۰:۰۳ ۲۲ دی ۱۴۰۰
زندگی طلبه ها هم همینه
دانشجو
۱۰:۱۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
نامردی اگر دنبال کار و درآمد باشی نیایی طلبه بشی
ناشناس
۱۲:۴۸ ۲۲ دی ۱۴۰۰
خب داداش تو هم طلبه شو:|||
ناشناس
۱۳:۰۱ ۲۳ دی ۱۴۰۰
طلبه علم توش نیست
فقط علم قرانه که نمیشه با اون پیشرفت کرد
ناشناس
۰۷:۳۲ ۲۲ دی ۱۴۰۰
هرشخصی در رشته اش سرآمد باشد شغل خواهد یافت.
ناشناس
۰۷:۳۲ ۲۲ دی ۱۴۰۰
لطفا یه گزارشی هم بنویسید درباره اینکه علم بهتر است یا درس؟
ناشناس
۰۷:۲۸ ۲۲ دی ۱۴۰۰
رشته ها بهداشت چی؟بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای و بهداشت عمومی
Zahra
۱۶:۰۳ ۲۲ دی ۱۴۰۰
یه جا نوشته نرخ بیکاری رشته بهداشت۹.۷ درصده
منکه فعلا دانشجوام ببینیم بعداز تحصیل چی میشه
Zahra
۱۶:۰۵ ۲۲ دی ۱۴۰۰
یه جا نوشته بود نرخ بیکاری بهداشت ۷.۹درصده
Zahra
۱۶:۰۶ ۲۲ دی ۱۴۰۰
ا