سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توسعه با همکاری مردم و بخش خصوصی امکان‌پذیر است

استاندار سیستان وبلوچستان گفت: اعتبارات عمرانی دولت بسیار اندک است و از سویی سرمایه‌های سرگردان بسیار زیادی در کشور وجود دارد که می‌توان آن‌ها را به سمت توسعه سوق داد.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان وبلوچستان با اشاره به اینکه در شرایط حاضر توسعه باید با همکاری مردم و بخش خصوصی انجام شود گفت: اعتبارات عمرانی دولت بسیار اندک است و از سویی سرمایه‌های سرگردان بسیار زیادی در کشور وجود دارد که می‌توان آن‌ها را به سمت توسعه سوق داد.

حسین مدرس خیابانی در دیدار اعضای گروه دیده‌بان شفافیت و عدالت با تاکید بر ارتباط اعضای این موسسه با مدیران استانداری و برگزاری نشست‌های فصلی با موضوع تامین آب گفت: در بحث حق آبه هیرمند این موضوع به صورت رسمی باید از طریق وزارت خارجه پیگیری شود.

وی در بحث اشتغال‌زایی و حمایت از واحد‌های تولیدی سیستان وبلوچستان گفت: همه دستگاه‌های اجرایی موظفند نیازمندی‌های خود را از محصولات تولیدی استان تامین کنند و پیگیری می‌کنیم تا مشکلات فراروی واحد‌های تولیدی برای کاهش قیمت تمام شده آن‌ها مرتفع شود.

استاندار سیستان و بلوچستان  گفت: در بحث صدور مجوز‌های سرمایه‌گذاری، مرکز جذب سرمایه‌گذاری فعال شده و مقرر شده نمایندگان دستگاه‌های مربوطه در این مرکز مستقر شوند.

وی گفت: پیشنهاد می‌کنم که یک نماینده رسمی از سوی این گروه در این مرکز مستقر شود تا روند سرعت بخشی به صدور مجوز‌ها و همچنین شفافیت در مجوز‌های صادر شده را پیگیری کند.

مدرس خیابانی گفت: اولویت اول دولت سلامت و تامین معیشت مردم است که بر مبنای همین اولویت‌ها نشستی با بنیاد هاسب برای همکاری در پروژه‌های نیمه تمام برگزار شد و همکاری خیران در بحث مدرسه‌سازی و تامین فضای آموزشی، پروژه‌های بهداشت و درمان و آبرسانی روستایی خواستار شدیم که خیرین در این سه حوزه به صورت متمرکز همکاری داشته باشند.

وی گفت: نمی‌توان فقط از دولت انتظار داشته باشیم همه موارد را به تنهایی به پیش ببرد چرا که دولت نه تاجر خوبی و نه تولیدکننده خوبی است و تنها نقش دولت نقش سیاستگذاری و سکانداری در مسائل است.

استاندار سیستان وبلوچستان در خصوص واردات تجهیزات پزشکی از مرز گفت: هر سرمایه‌گذاری که در بحث تولید تجهیزات پزشکی و همچنین تجارت این تجهیزات ورود پیدا کند استانداری آمادگی دارد هم در نقطه مرزی مورد نظر مجوز‌ها و سایر امکانات مورد نیاز را در اختیار قرار دهد تا شرایط انحصاری موجود بشکند و از ظرفیت پاکستان نیز در این زمینه استفاده گردد.

وی در خصوص پیشنهاد راه‌اندازی کارخانه تولید دارو از مواد مخدر بیان داشت: سوله‌ای در شهرک صنعتی رامشار به همین منظور آماده شده است و یک سرمایه گذار اعلام آمادگی کرده بود و مجوز‌های لازم اخذ شد، اما در حال حاضر متوقف شده و مجوز‌های لازم در اختیار ایدرو قرار دارد و هر سرمایه‌گذاری که در این موضوع ورود کند مجوز‌ها و امکانات موجود در اختیار وی قرار می‌گیرد.

مدرس خیابانی گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام آمادگی کرده که تمام مواد مورد نیاز این کارخانه به صورت رایگان در اختیار کارخانه قرار گیرد.

وی در بحث تامین علوفه و کاه از افغانستان گفت: واردات علوفه و کاه از افغانستان آزاد بوده و، اما اخذ عوارض یکی از موانع پیش روی واردات آن است که این امر را سازمان‌های مردم نهاد باید به عنوان مطالبه پیگیری کنند.

استاندار سیستان وبلوچستان بیان کرد: کالا‌ها از ۲ کانال گمرک رسمی و بازارچه رسمی وارد می‌شود، اما ۲ دستگی در این امر وجود دارد و بازارچه نباید مشمول تشریفات گمرکی شده چرا که بازارچه مربوط به پیله ور و مرز نشین است و تلاش می‌کنیم تا حذف این تشریفات را بتوانیم مصوب کنیم و از سویی موضوع حذف تشریفات گمرکی را باید به عنوان یک مطالبه از سوی سازمان‌های مردم نهاد مطالعه گری شود.

وی گفت: در شورای تامین هم به طور موقت مصوب شد که به طور موقت ورود کالا از بازارچه‌ها را تا سقف ۴۰۰ دلار بدون تشریفات گمرکی مبادله شود.
مدرس خیابانی در خصوص واردات نارنگی از مرز‌های استان گفت: رایزنی در این خصوص انجام شده که بتوانیم این محدودیت را حذف کنیم چرا که ورود چند صندوق نارنگی توسط پیله ور از بازارچه‌ها مشکلی ایجاد نمی‌کند و در مجموع واردات به دو هزار تن هم نخواهد رسید، اما آنچه که مشکل ایجاد می‌کند شاید ورود کشتی ۷۰ هزار تنی نارنگی از مرز‌های آبی باشد.

وی بیان کرد: در خصوص واردات دام هم نشست با وزیر انجام شده و پیشنهاد شده حداقل نیازمندی‌های حوزه نیرو‌های مسلح را بتوانیم از طریق استان تامین کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت : میز دانشگاه در استانداری و سایر دستگاه‌ها راه‌اندازی شود و دانشگاه باید نیروی انسانی متخصص مورد نیاز استان را تامین کند و در همین راستا سازمان فنی وحرفه‌ای در حوزه نیازمندی‌های پتروشیمی و فولاد وارد شود و نسبت به آموزش نیروی انسانی مورد نیاز در سطح استان اقدام کند.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.