سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سامسونگ آماده مقابله با بحران جهانی کمبود تراشه می شود

شرکت سامسونگ قصد دارد جهت مقابله با کمبود جهانی تراشه کارخانه‌ای جدید را در آمریکا تاسیس کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از cnn، سامسونگ با سرمایه گذاری ۱۷ میلیارد دلاری قصد ایجاد ۲۰۰۰ شغل جدید در تگزاس را دارد. سامسونگ در حال برنامه ریزی برای ساخت یک مرکز تولید تراشه جهت مقابله با کمبود جهانی آن است. غول الکترونیک کره‌ای اعلام کرد که این کارخانه بزرگترین سرمایه گذاری این شرکت در ایالات متحده است و برای دو هزار نفر به شکل مستقیم و هزار نفر دیگر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد خواهد شد. انتظار می‌رود این کارخانه در نیمه دوم سال ۲۰۲۴ شروع به کار کند.

دلایل انتخاب تگزاس  برای تاسیس کارخانه جدید

کینام کیم مدیرعامل سامسونگ گفت:" با ظرفیت تولید بیشتر، ما می‌توانیم به نیاز‌های مشتریان خود پاسخ داده و خدمات بهتری را به آن‌ها ارائه دهیم و به ثبات زنجیره تامین نیمه هادی‌ها در جهان کمک کنیم. ما تگزاس را بر اساس عوامل متعددی از جمله نزدیکی آن به سایت تولید فعلی سامسونگ در آستین، اکوسیستم تراشه‌ها در منطقه و حمایت دولت برای تاسیس کارخانه جدید خود انتخاب کرده ایم."

سایت تیلور بیش از ۵ میلیون متر مربع وسعت خواهد داشت و انتظار می‌رود به عنوان یک مکان کلیدی در کنار آخرین خط تولید جدید سامسونگ در کره جنوبی به افزایش ظرفیت تولید پردازنده‌ها کمک کند. اگرچه کمبود فعلی تراشه در سراسر جهان عمدتاً ناشی از تأثیر همه‌گیری کرونا و تغییرات شدید آب و هوایی است، اما طبق اعلام مراکز رسمی ایالات متحده در سال گذشته با ۱۲ درصد کاهش تولید مواجه شد.

مبلغ سرمایه گذاری سامسونگ صنعت تولید تراشه

در حال حاضر کشور‌های آسیایی از جمله تایوان و کره جنوبی بر این صنعت تسلط دارند. سامسونگ و دیگر تولیدکنندگان کره جنوبی مبالغ هنگفتی را برای تقویت تولید خود در دهه آینده صرف می‌کنند. در ماه مه، سامسونگ اعلام کرد که ۳۴ میلیارد دلار برای تولید تراشه سرمایه گذاری خواهد کرد. به این ترتیب مجموع هزینه‌های آن در این کسب و کار در دهه آینده به ۱۵۱ میلیارد دلار می‌رسد. این سازنده تراشه همچنین اعلام کرد که ساخت خط تولید را در پیونگ تاک به عنوان یکی از بزرگترین قطب‌های تولید نیمه هادی در جهان آغاز کرده است که انتظار دارد در سال ۲۰۲۲ تکمیل شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۲۹ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
دسکتاپم بزن قربون دستت. اجرتون با فرمانده جومونگ.