سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری رزمایش توپخانه‌ای ارتش کره شمالی برای افزایش آمادگی دفاعی این کشور

برخی منابع خبری کره شمالی از برگزاری رزمایش توپخانه‌ای ارتش این کشور برای افزایش آمادگی دفاعی کره شمالی خبر دادند.

به گزارش  گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، بسیاری از رسانه‌های دولتی کره شمالی از جمله خبرگزاری دولتی (KCNA)، از برگزاری تمرینات آتش توپخانه‌ای را به عنوان بخشی از تلاش برای تقویت توان دفاعی این کشور از سوی نیرو‌های مکانیزه ارتش کره شمالی خبر دادند.

براساس این گزارش، رزمایش فوق در روز شنبه و در حالی صورت گرفته است که پیونگ‌یانگ به طور فزاینده‌ای از آنچه که به عنوان رفتار دوگانه کشور‌هایی مانند کره جنوبی و آمریکا می‌بیند گلایه‌مند دارد.

برخی تحلیلگران نیز معتقدند که کره شمالی به دنبال عادی‌سازی فعالیت‌های دفاعی خود بدنبال جلب پذیرش بین‌المللی نسبت به تسلیحات اتمی و زرادخانه موشک‌های بالستیک خود است.بر این اساس اقدامات فوق توسط قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل تحریم شده است.

گفته می‌شود اکثر نیرو‌های توپخانه‌ای متعارف کره شمالی در امتداد مرز سنگربندی شده با کره جنوبی مستقر هستند.براین اساس، این نقطه دقیقا محلی است که بُرد آن‌ها تا پایتخت پرجمعیت این کشور یعنی سئول می‌رسد.

خبرگزاری دولتی کره شمالی در این راستا افزود: توپخانه‌ها به محض صدور دستور شلیک توسط فرماندهان یگان‌های ترکیبی، برای انهدام دشمن فرضی به صورت رقابتی هدف را گلوله‌باران کردند تا با دقت به آن ضربه بزنند.

در طول سال‌های اخیر پیونگ‌یانگ از دریای ژاپن برای آزمایش تعدادی موشک بالستیک کوتاه برد جدید استفاده کرده است واخیراً نیز از موشک جدیدی که از واگن قطار شلیک شده است نیز رونمایی کرد.

۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ پس از نخستین آزمایش هسته‌ای کره شمالی تحریم‌هایی را علیه کره شمالی اعمال کرد و در پاسخ به هر آزمایش تسلیحاتی که پیونگ یانگ انجام داد آن‌ها را سخت‌تر کرد. با وجود تحریم‌های گسترده، کره شمالی به توسعه برنامه هسته‌ای و موشکی خود ادامه داده است.

پکن و مسکو، دو متحد کره شمالی، قطعنامه مشابهی را در سال ۲۰۱۹ منتشر کردند، اما با مخالفت شدید کشور‌های غربی مواجه شدند و هرگز به طور رسمی به رای شورا گذاشته نشد.

چندی پیش وزارت اتحاد کره جنوبی  اعلام کرد که از پیشنهاد پکن و مسکو برای کاهش تحریم‌ها آگاه است و به ارتباط نزدیک با اعضای کلیدی شورا ادامه خواهد داد.

چا داک چول، معاون سخنگوی این وزارتخانه گفت: «دولت به نظارت بر شورای امنیت ادامه خواهد داد و به ارتباط نزدیک با آمریکا و دیگر اعضای کلیدی این شورا در مورد نحوه برخورد با وضعیت شبه جزیره کره ادامه خواهد داد.»

در همین حال، پرایس موضع واشنگتن مبنی بر اینکه همچنان به دنبال دیپلماسی در برخورد با کره شمالی است و هیچ گونه قصد خصمانه‌ای علیه رژیم ندارد، تکرار کرد.

پرایس اضافه کرد: «ما همچنان به دنبال دیپلماسی پایدار و جدی با کره شمالی هستیم. ما از پیونگ یانگ می‌خواهیم از اقدامات تحریک‌آمیز خودداری کند و وارد گفتگو شود. هدف ما، همانطور که بار‌ها گفته‌ایم، خلع سلاح اتمی کامل شبه جزیره کره است. ما هیچ قصد خصمانه‌ای نسبت به کره شمالی نداریم. قصد ما مشارکت در دیپلماسی سازنده و پایدار با کره شمالی است.»

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.