سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسباب بازی در شکل گیری شخصیت کودک چه نقشی دارد؟

رئیس  آموزش و مشارکت عمومی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد در مورد استفاده کودکان از اسباب بازی‌های مختلف و متنوع توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مهدی حمیدی، رئیس  آموزش و مشارکت عمومی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد گفت: متخصصان علوم رفتاری معتقدند که اسباب بازی باید باعث فکر کردن و رشد تخیل کودک شود یا او را با مفاهیم مختلفی مانند رنگ‌ها، اشکال آشنا سازد و از همه مهم‌تر اسباب بازی باید متناسب با سن کودک انتخاب شود.

حمیدی افزود: اگر بازی کردن با اسباب بازی برای کودک سخت باشد، او را خسته کرده و باعث کاهش اعتماد به نفس در او می‌شود و از طرفی اگر بسیار ساده باشد، نمی‌تواند باعث فکر کردن کودک شود.

او بیان کرد: بنابراین انتخاب اسباب بازی مناسب برای کودکان بسیار حائز اهمیت است، ممکن است والدین نسبت به بعضی از اسباب بازی‌ها نظر مساعد داشته باشند، اما آن اسباب بازی برای کودک جذاب نباش، باید سعی شود اسباب بازی‌هایی برای کودکان انتخاب شود که ضمن داشتن دوام، ایمنی، سرگرمی، کودک را خلاق و به قدرت ابتکار او کمک نماید.

این کارشناس ادامه داد: بسیار مهم است که والدین در خرید اسباب بازی کودکان دقت و حساسیت بیشتری به خرج دهند و با هدف خرید کنند، به عنوان مثال؛ اسباب‌بازی‌هایی خریداری شوند که به تقویت قدرت تمرکز، فکری، توجه، خلاقیت و مهارت‌های حرکتی کودکان کمک کند.

حمیدی افزود: دوره کودکی از مهم‌ترین دوران یادگیری است، و اسباب‌بازی مناسب می‌تواند خلاقیت آن‌ها را توسعه و امکان تجربه زندگی را برای او مهیا سازد، کودک با اسباب‌بازی خود دوست می‌شود و فقط بازی نمی‌کند.

او خاطر نشان کرد: در گزینش اسباب‌بازی برای کودک باید بسیار دقت کنید، زیرا اسباب‌بازی‌ها در شکل دادن به تمایلات عاطفی و روانی کودکان نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.