سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون وزیر صمت:

۴٠ درصد واحد‌های صنعتی راکد با سرمایه‌گذار جدید به چرخه تولید بازگشت

رسولیان گفت: تاکنون ۴۰ درصد واحد‌های راکد با حضور سرمایه‌گذار جدید و یا مشارکتی به چرخه تولید بازگشته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علی رسولیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع استان سمنان بیان کرد:پایش واحد‌های تولیدی وصنعتی راکد شهرک‌های صنعتی کشور تا پایان هفته ادامه دارد و واحد‌ها برای رونق دوباره در اختیار سرمایه گذاران قرار می‌گیرند.

رسولیان عنوان کرد: پایش واحد‌های صنعتی راکد تا پایان هفته به اتمام می‌رسد و تاکنون ۴۰ درصد واحد‌های راکد با حضور سرمایه گذار جدید و یا مشارکتی به چرخه تولید بازگشته اند همچنین ۵١٠ هکتار از زمین‌های شهرک‌های صنعتی کشور که تاکنون بهره برداری نشده اند از مالکان بازپس‌گرفته‌شد و در اختیار فعالان عرصه تولید قرار گرفت.

او بیان کرد:بخش خصوصی در برابر تحریم‌ها و محدودیت‌های حاصل از آن عملکرد خوبی داشته است و با افزایش تولید و تولید مواد اولیه واردات را تا حد مطلوبی کنترل کرد.

او افزود: سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی به دنبال تامین زیرساخت‌های صنعت و بخش خصوصی و حمایت از صنایع کوچک و واحد‌های تولیدی است که در این مسیر به دنبال افزایش۱۰ هزار هکتاری برای توسعه شهرک‌های صنعتی است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: سهم صنعت کشور از منابع آبی ۱.۸ است که به نسب میانگین جهانی پایین است به ویژه در استان‌هایی همچون سمنان که رفع مشکل آب زمینه اشتغالزایی را فراهم می‌کند.

رسولیان بیان کرد: بازچرخانی آب در شهرک‌های صنعتی تا حدودی مشکل آب را حل کرد و سرمایه گذاران را برای حضور در بخش صنعت راغب می‌کند.

او در خصوص رفع مشکل قطعی برق برای صنایع افزود: برنامه ۹۵۰ مگاواتی تامین برق برای شهرک‌های صنعتی در کشور هدفگذاری شد و تولید برق از انرژی خورشیدی دیگر برنامه‌های پیش رو است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در سفری ۲ روزه از واحد‌های تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان از غرب تا شرق این استان بازدید و یک طرح توسعه و یک واحد تولیدی را بهره برداری می‌کند.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.