سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز برداشت سیب درختی در باغ‌های خسروشیرین/ مگس مدیترانه‌ای در کمین انار‌های ارسنجان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آباده گفت: برداشت سیب از سطح ۶۰۰ هکتار باغ‌های خسروشیرین آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهدی امینی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آباده با بیان اینکه برداشت سیب درختی از سطح ۶۰۰ هکتار باغ‌های خسروشیرین از اواسط شهریور شروع شده و تا آبان ماه ادامه دارد، اظهار کرد: روزانه ۷۰ کارگر عملیات برداشت این محصول را انجام می‌دهند و پیش بینی می‌شود بیش از ۹ هزار تن سیب از باغات برداشت شود.

این مقام مسئول افزود: محصول سیب درختی این منطقه درجه ممتاز دارد و علاوه بر آبدار بودن، طول دوره انبارداری آن زیاد است که همین مزیت باعث شده بازار مصرف خوبی داشته باشد محصول تولیدی علاوه بر انبار داری در سردخانه‌ها برای مصرف در داخل کشورو نیز کشور‌های همسایه هم صادر می‌شود.

برداشت سیب تا نیمه آبان ادامه دارد و سیب برداشت شده به استان‌های همجوار و کشور‌های حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

مگس مدیترانه‌ای در کمین انار‌های ارسنجان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان از مشاهده آفت مگس مدیترانه‌ای و احتمال خسارت در باغ‌های انار این شهرستان خبر داد.

سیدناصر حسینی خرمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان با اشاره به مشاهده آفت مگس مدیترانه‌ای و احتمال خسارت در باغ‌های انار این شهرستان اظهار کرد: امسال طرح پیش آگاهی و نصب تله در سطح ۳ هکتار از باغ‌های انار ارسنجان انجام شده است.

او تصریح کرد: در برخی از این تله ها، مگس مدیترانه‌ای مشاهده شده است که لزوم پایش و مبارزه با این آفت را در باغ‌های انار نشان می‌دهد.

حسینی خرمی اضافه کرد: این آفت بیشتر به محصولات شیرین مانند هلو، زردآلو، گلابی، سیب، گوجه، آلو، توت، انجیر، خرمالو، انار و مرکبات حمله می‌کند و علایم خسارت به صورت تغییر رنگ در محل تخم‌ریزی مگس بر روی میوه، پوسیدگی میوه در اثر تغذیه لارو آفت و ریزش شدید میوه ظاهر می‌شود.

او ادامه داد: آفت مگس مدیترانه‌ای به دلیل تعداد نسل بسیار بالا و همه چیز خواری می‌تواند تا ۹۰ درصد به محصول انار خسارت وارد کند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان تاکید کرد: نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتراپ، سراتینکس یا فرمونی به تعداد پانزده تا بیست عدد در هکتار برای شکار انبوه تاثیر بسزایی در جلوگیری از خسارت آفت مگس مدیترانه‌ای دارد.

حسینی خرمی استفاده از طعمه غذایی مسموم و محلول پاشی با پروتئین هیدرولیزات با نسبت ۳ در صد لیتر آب را از دیگر روش‌های کاهش خسارت این آفت برشمرد و تاکید کرد: بهترین راه مبارزه با این آفت، برداشت به موقع میوه‌های رسیده، جمع آوری و انهدام میوه‌های آلوده است.

آغاز برداشت ذرت علوفه‌ای از مزارع شهرستان خرم بید

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم بید گفت: برداشت ذرت علوفه‌ای از ۴۸۵ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شد.

آرش خسروانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم بید اظهار کرد: متوسط برداشت ذرت علوفه‌ای از هر هکتار ۵۰ تن است و پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۲۴ هزار تن محصول برداشت شود.

او افزود: ارقام ۷۰۴، ۷۰۳، سیمون و گروه میان رس BC ۶۳۲ از ارقام ذرت علوفه در مزارع شهرستان خرم بید است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم بید گفت: برداشت این محصول تا پایان مهرماه ادامه دارد.

پیش‌بینی برداشت ۲۱ هزار تن ذرت علوفه‌ای از مزارع خفر

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خفر استان فارس گفت: ۳۵۰هکتار از اراضی این شهرستان به کشت ذرت علوفه‌ای اختصاص دارد که پیش‌بینی می‌شود ۲۱ هزار تن محصول تولید شود.

ارسلان صالحی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خفر استان فارس اظهار کرد: برداشت ذرت علوفه‌ای در این شهرستان از اواخر شهریور ماه آغاز شده است و تا اوایل آبان ماه ادامه دارد.

او بیان کرد: ۳۷۰هکتار از اراضی شهرستان خفر به کشت ذرت اختصاص دارد که از این سطح ۳۵۰ هکتار آن به صورت علوفه‌ای برداشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خفر استان فارس اضافه کرد: برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان خفر با ۲دستگاه چاپر در حال انجام است.

صالحی با اشاره به اینکه آبیاری در تمام مزارع ذرت این شهرستان به روش نوار تیپ اجرا شده است، اظهار کرد: ترویج این روش آبیاری و ترغیب کشاورزان به منظور بهره‌برداری بهینه از منابع آب، حائز اهمیت است.

مدیر جهاد کشاورزی خفر با بیان اینکه ذرت علوفه‌ای یکی از محصولات مهم تولیدات زراعی خفر است که بیشتر در بخش دام و طیور شهرستان‌های همجوار مورد استفاده قرار می‌گیرد، ادامه داد: در امسال ارقام ۷۰۴ و بولسون کشت شده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.