به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، دوازدهمین جلسه هیئت رئیسه فدراسیون کشتی، صبح امروز (دوشنبه) با حضور اعضاء برگزار شد. در این جلسه که با حضور محمدرضا طالقانی، دکتر سهراب کیهانی، امیر محسنی به عنوان عضو هیئت رئیسه و مسئولان فدراسیون کشتی برگزار شد، سیدعبدالرضا موسوی به عنوان عضو جدید هیئت رئیسه فدراسیون کشتی معرفی و حکم خود را از علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی دریافت کرد.
در ابتدای جلسه رئیس فدراسیون کشتی با تشکر از حمایت و همکاری هیئت رئیسه گزارشی را از عملکرد کشتی گیران در المپیک ۲۰۲۰ توکیو به اعضاء ارائه داد.
دبیر در این جلسه با اشاره به اینکه کرونا که یک تهدید به حساب میآمد را به یک فرصت تبدیل کردیم گفت: اگر سال قبل المپیک برگزار میشد، شاید نتایج الان بدست نمیآمد چراکه کشتی گیران ما به دلایل مختلف از آمادگی لازم برای حضور در این مسابقات برخوردار نبودند و ما توانستیم از فرصت بدست آمده و برگزاری مسابقات لیگ و اردوهای تیمهای ملی، کشتی گیران را به شرایط آمادگی لازم برای حضور در المپیک برسانیم.
وی تصریح کرد: البته در بعضی از اوزان میتوانستیم بهتر عمل کنیم و مدال هایمان خوشرنگتر میشد، اما ما با ترکیب جوانی در المپیک حضور پیدا کردیم.
رئیس فدراسیون کشتی تصریح کرد: ۲ سال دیگر باید در گزینشی المپیک پاریس شرکت کنیم و وقتی برای از دست دادن نداریم. تیم جوانی را در اختیار داریم و باید تمام تلاش خود را بکنیم تا این جوانان به تجربه و آمادگی لازم برای حضور در المپیک دست پیدا کنند و این جزء اعزام به رقابتهای مختلف بین المللی و برگزاری اردوهای منظم میسر نخواهد بود.
دبیر گفت: البته هزینههای اعزام بسیار بالا است چراکه ما باید ثبت نام کشتی گیران و برخی از موارد را به ارز خارجی پرداخت کنیم، اما اگر میخواهیم کشتی در المپیک بعدی موفق شود، باید از الان توجه لازم به این رشته به عمل آید.
موسوی عضو جدید هیئت رئیسه گفت: با این بودجهای که فدراسیون در اختیار دارد، فقط میتوان مشکلات را به صورت مقطعی حل کرد، اما باید راهکار داشته باشیم تا مشکلات را به صورت اساسی حل کنیم.
وی ادامه داد: بودجه کشتی مناسب این ورزش نیست، اما میتوان از روشهای مختلف به درآمد رسید که تبلیغات در فضای مجازی و جذب اسپانسر یکی از آنها است.
وی تصریح کرد: اگر در کشتی پول نباشد، انگیزهای برای حضور جوانان در این رشته وجود ندارد و باید اندیشهای شود تا یک کشتی گیر و قهرمان دارای درآمد پایدار باشد، چراکه یکی از دلایلی که نوجوانان و جوانان به رشتههای دیگر ورزشی متمایل میشوند، کسب درآمد ورزشکاران آن رشتهها است.
دکتر کیهانی در این جلسه گفت: کشتی در کل دنیا یک ورزش کم درآمد محسوب میشود، ضمن اینکه ورزش سنگینی است که احتمال آسیب دیدگی در آن نیز وجود دارد و این یکی از دلایلی است که خانوادهها از حضور فرزندان خود در این رشته ممانعت میکنند. اما با قهرمان سازی و استفاده از چهرههایی مانند حسن یزدانی میتوان توجه جوانان را به سمت کشتی جلب کرد.
امیر محسنی نیز تصریح کرد: در المپیک تعداد زیادی مدال توزیع میشود و رشتههایی مانند دومیدانی صاحب بیشترین مدال هستند، اما در کشتی نیز تعداد مدال بالایی توزیع میشود و کشورمان به توجه به پتانسیل بالا در این رشته میتواند تعداد مدالهای بیشتری را کسب کند.
وی ادامه داد: از ۷ مدال کسب شده در المپیک توکیو ۴ مدال آن برای کشتی است، اما بودجه کشتی تناسبی با افتخارات آن ندارد و قطعا باید در آن تجدید نظر شود.
رئیس فدراسیون کشتی در این جلسه همچنین توضیحاتی را در مورد کمپ تیمهای ملی که به تازگی افتتاح شده داد و حاضرین در خانه کشتی شهید مصطفی صدرزاده حضور یافتند و با اعضای تیمهای ملی که خود را برای حضور در رقابتهای جهانی نروژ آماده میکنند دیدار و برای آنها آروزی موفقیت کردند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/