سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: فرآیند باید باشد اما با صرف یک انتخابی نمی‌شود تیم ملی را بست.

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد بنا درخصوص انتخاب تیم اعزامی به جهانی ۲۰۲۱ نروژ گفت: آخرین انتخابی را چند روز گذشته در وزن ۵۵ کیلوگرم داشتیم که سجاد عباسپور در دو کشتی برنده شد و آخرین انتخاب شده ما برای جهانی نروژ بود.

وی تاکید کرد: امسال یک سال استثنایی هست که برای اولین بار المپیک به خاطر کرونا یک سال به تعویق افتاد و در فاصله نزدیک، جهانی بعد از المپیک برگزار می‌شود. المپیک در ۶ وزن بود، ما ۴ وزن دیگر باید اضافه می‌کردیم. ۴ وزنی هم که انتخاب شدند از نفرات جوان و در عین حال نفرات خوب مان هستند که از فرآیند ۵-۶ ماهه رد شده اند. ۴ نفر از المپیکی‌ها ماه‌ها در اردو و در فرآیند بودند و یک تیم قوی و خوب در اختیار داریم.

وی در مورد حضور رضا گرایی قهرمان المپیک ۲۰۲۰ توکیو در جهانی ۲۰۲۱ تاکید کرد: خود ورزشکار این تمایل را داشته وهیچ اجباری در انتخابش در این فاصله کم نبود. با موافقت المپیکی‌ها و تشخیص کادرفنی این اتفاق افتاد که ما از وجود بچه‌های المپیکی استفاده کنیم.

سرمربی تیم ملی فرنگی درخصوص کشتی گیرانی که برای اولین بار حضور در جهانی بزرگسالان را تجربه می‌کنند، خاطرنشان کرد: آن‌ها طبیعتاً بی تجربه نیستند. مختاری مثلاً در رده‌های مختلف جهانی رفته، هرچند که رده بزرگسالان سوای رده‌های پایه است، اما او در چرخه جهانی بوده و در انتخابی هم عملکرد خوبی داشته و ما امیدوار هستیم مثل حمید سوریان سال ۲۰۰۵ که از جوانان بلافاصله در فاصله کمی در بزرگسالان طلا گرفت، عمل کند. خود سجاد عباسپور هم می‌تواند همینطور باشد این‌ها قابلیت‌های خوبی دارند. جوانند، باتجربه و با هوش و ذکاوت و آمادگی جسمانی خوبی که دارند در عین حال از نظر ذهنی هم در این چند وقت برای حضور در میدان‌های بزرگ آماده شده اند.

بنا در مورد چرخه انتخابی تیم ملی نیز تصریح کرد: بحث این بود که دو فدراسیون مختلف دو نام مختلف برای انتخابی داشتند و طبیعتاً هم آن درست بود. فرآیند باید باشد، با صرف یک انتخابی نمی‌شود تیم را بست. مثلاً در خرداد یک تیم انتخاب شود، نمی‌توانیم باقی نفرات را کنار آن‌ها با انگیزه حفظ کنیم. در زمان خادم اسمش فرآیند بود و در زمان دبیر اسمش چرخه شده است. من تلفیقی از این دو تا را سالهاست که انجام می‌دهم. پروسه ۵-۶ ماهه مسابقات را در نظر می‌گیرم و درنهایت کسی نمی‌تواند ادعا کند که در این دو مسابقه من برنده بودم و انتخاب نشدم. تک به تک می‌شود در مورد کشتی گیران از من سوال کرد که در مورد هرکدام آن‌ها چه پروسه‌ای طی شده که به اینجا رسیده ایم.

محمد بنا همچنین در مورد تعامل با مربیان سازنده در اردو‌های تیم ملی گفت: با پیشرفت کشتی و به وجود آمدن فضایی که تعداد مربیان سازنده زیاد می‌شود، طبیعتا توقع مربیان این هست که در تیم‌های ملی دیده شوند، اما من چند نفر را در تیم ملی می‌توانم داشته باشم؟ در سراسر کشور ۵۰-۶۰ مربی فعال داریم، بنا شاید ۱۵-۱۶ سال در رده‌های تیم ملی کار کرده، کسی اندازه بنا از مربیان سازنده استفاده کرده؟ نوربخش مربی سازنده نبود، یا خیرآبادی؟ اسفندیاری یا حضرتی پور مربی سازنده نبودند؟ من نمی‌توانم همه را یک جا جمع کنم. همین صربستان مربی سازنده امین میرزازاده را همراه تیم فرستادم،   گیوی و بالی تبار که همراه تیم رفتند، مربی سازنده نیستند؟ بعضی به تیم بزرگسالان می‌آیند و برخی در رده جوانان و نوجوانان تیم ملی را همراهی می‌کنند، تنها مربیانی که در تیم ملی بزرگسالان حضور دارند و جزو مربیان سازنده نیستند، من و جزینی هستیم.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.