سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خطر ابتلا به سرطان را با این نوشیدنی کم کنید

کافئین متداول‌ترین و پرمصرف‌ترین ماده محرک در جهان است که قابلیت افزایش سطح هوشیاری، رفع خستگی و بهبود تمرکز را دارد.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از دیلی اکسپرس، کافئین متداول‌ترین و پرمصرف‌ترین ماده محرک در جهان است که قابلیت افزایش سطح هوشیاری، رفع خستگی و بهبود تمرکز را دارد. کافئین می‌تواند بر سلامت کلی بدن تأثیر مثبت بگذارد و احتمال ابتلا به بیماری‌های تغییردهنده زندگی را کاهش دهد.

سرطان

 کافئین در کاهش بروز سرطان‌های دهان و گلو تاثیر بسزایی دارد و در مطالعات انجام شده بر روی بیش از ۹۰۰ هزار شرکت کننده مردان و زنانی که چهار فنجان یا بیشتر قهوه در روز می‌نوشند، ۴۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان‌های دهان قرار داشتند. همچنین با محافظت در برابر عود مجدد سرطان سینه، کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات و خطر کمتر ابتلا به سرطان آندومتر در ارتباط است.

دیابت نوع۲

یک مطالعه دیگر نشان داده است که افزایش مصرف قهوه بیش از یک فنجان در روز در طی یک دوره چهار ساله می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را یک درصد کاهش دهد، همچنین مشخص شده است کسانی که مصرف روزانه خود را به بیش از یک فنجان قهوه کاهش می‌دهند، ۱۷ درصد بیشتر با خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مواجه هستند.

سکته مغزی

مطالعه بر روی بیش از ۳۴ هزار زن در سوئد که سابقه بیماری‌های قلبی عروقی نداشتند، نشان داد که اگر افراد بیش از یک فنجان قهوه در روز بنوشند، ۲۲ تا ۲۵ درصد کمتر با خطر سکته مغزی روبرو هستند، همچنین عدم نوشیدن قهوه می‌تواند با افزایش خطر ابتلا به سکته مغزی مرتبط باشد.

سنگ کلیه

مطالعه بر روی ۲۱۷،۸۸۳ فرد نشان داده است کسانی که کافئین بیشتری مصرف می کنند، کمتر در معرض ابتلا به سنگ کلیه قرار داشتند اما تحقیقات به طور گسترده انجام نشده است، بنابراین برای بررسی وجود ارتباط بین سنگ کلیه و مصرف کافئین به مطالعات بیشتری نیاز است.

با این حال محققان هشدار می‌دهند اعتیاد به کافئین یک مشکل بهداشتی شناخته شده است و معمولاً با بیماری‌هایی مانند بی خوابی و افسردگی در ارتباط است و برخی شواهد نشان می‌دهد که می‌تواند باعث مشکلات باروری در زنان شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: کافئین ، قهوه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۱۱ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
ما موندیم یکی میگه کافئین خطرناکه یکی میگه ضد سرطان
ناشناس
۱۴:۴۰ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
هر روز یه چیز میگن. از هر مواد غذایی سالم بایستی به اندازه خورد فقط اگه کسی به چیزی آلرژی داشت می‌ذاره کنار
ناشناس
۲۳:۱۴ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
معلومات مفیدی بود تا حال نمیدانستم تشکر