سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالیت بیش از ۱۷۵ مزرعه پرورش ماهیان‌ خاویاری/ تولید گوشت ماهیان خاویاری به بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ تن رسید

رئیس سازمان شیلات گفت: سال گذشته میزان تولید خاویار به بیش از ۱۲ تن و گوشت ماهیان خاویاری به بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ تن رسید.

 به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نبی اله خون‌میرزایی رئیس سازمان شیلات امروز در حاشیه ششمین همایش ملی و نمایشگاه خاویار و صنایع وابسته که به مناسبت روز خاویار ایرانی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: تولید خاویار در سال ۹۲ کمتر از یک تن و گوشت ماهیان خاویاری نزدیک به ۶۰۰ تن بوده است. در حالی که سال گذشته تولید خاویار به بیش از ۱۲ تن و گوشت ماهیان خاویاری به بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ تن رسید‌.

او افزود: با ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری پارسال میزان تولید خاویار به بیش از ۱۲ تن و گوشت ماهیان خاویاری به بیش از سه‌ هزار و ۵۰۰ تن رسید که روند توسعه روزافزون تولید را نشان می‌دهد. با توافق کشورهای ساحلی دریای خزر، پرورش انواع این ماهی روند پرشتابی را در پیش گرفته است.

خون میرزایی با بیان اینکه برنامه توسعه صنعت پرورش ماهیان خاویاری در دستور کار جدی سازمان شیلات قرار دارد، گفت: در سال‌های اخیر در برخی نقاط کشور، پرورش ماهیان خاویاری در قفس دریا در دستور کار قرار گرفت و تلاش داریم این نوع پرورش توسعه یابد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه خاویار فیل ماهی تولید ایران بهترین و گران‌ترین خاویار در جهان است، بیان کرد: با توجه به مورد پسند بودن خاویار و گوشت ماهیان خاویاری در جهان و بالا بودن قیمت و ارزآوری صادرات آن، به‌طور رسمی از طریق گمرک جمهوری اسلامی و یا به شکل مسافر انجام می‌شود.

 رئیس سازمان شیلات ایران افزود: اکنون میانگین کف قیمت خاویار فیل ماهی صادراتی ۸۰۰ دلار است که البته ممکن است در بسته‌بندی‌های کیفی و شکیل قیمت آن به بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ دلار هم برسد.

او با بیان اینکه بیش از ۱۷۵ مزرعه فعال در زمینه پرورش ماهیان خاویاری در ۲۱ استان کشور فعالیت دارند، ابراز امیدواری کرد:‌ با توسعه پرورش ماهیان خاویاری و توسعه صادرات بتوان تولید این محصول را در استان‌های کشور افزایش داد.

 گفتنی است، ششمین همایش ملی و نمایشگاه خاویار و صنایع وابسته با محوریت گرامیداشت روز خاویار ایرانی، تولید ماهیان خاویاری در ایران و جهان، صادرات بازارهای هدف و چالش‌ها، مدیریت بهداشت بیماری و تغذیه، استانداردسازی در صنعت خاویاری، تقلب، قاچاق خاویار، خاویار فرآوری و تضمین کیفیت و سازمان‌های صادرکننده خاویار در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد.

در این همایش از تمبر یادبود روز خاویار ایرانی رونمایی شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
عمار
۱۸:۴۸ ۲۷ تير ۱۴۰۰
از خاویار ایران و گوشت ماهی اوزونبرون خاویاری ایران سهم مستضعفین بینوایان فقط دیدن عکسهای خاویار و تمبر خاویار و ماهی خاویاری ایرانی می شود در داخل کشور هم بسیارکم است چونکه همشو صادر می کنند و هم اگر گیر بیاد بسیار گران قیمت است هنوز بینوایان طعم خاویار و ماهی خاویاری ایرانی را نچشیده اند لااقل ببینند چه مزه ایی دارد . افتااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد . والسلام و صلوات التماس دعا .