سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لزوم توجه زوجین به انجام مشاوره قبل و بعد از ازدواج

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمان گفت: توجه به مشاوره‌های قبل، حین و بعد از ازدواج از مقوله‌های مهم در امر ازدواج پایدار است.

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سید مهدی قویدل معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دستگاه‌ها وظیفه دارند در خصوص تسهیل ازدواج جوانان اقداماتی را انجام دهند و باتوجه به اینکه چالش‌های پیش روی جوانان برای ازدواج تبعاتی همچون افزایش سن ازدواج، تمایل نداشتن به تشکیل خانواده، جلوگیری از رشد جمعیت و پیر شدن جمعیت کشور، افزایش روابط خارج از چارچوب خانواده و برخی آسیب‌های اجتماعی ناظر به خانواده را بدنبال دارد از این رو انتظار می‌رود همه دستگاه‌های متولی امر ازدواج به وظایف و تکالیف خود بهتر عمل کنند.

او با اشاره به اینکه ازدواج دیر هنگام مانند ازدواج زودهنگام آسیب زننده است، افزود: در ازدواج دیرهنگام اشتیاق اولیه فرد نسبت به ازدواج و تشکیل خانواده کاهش یافته در نتیجه تنهایی، افسردگی و مشکلات روانی در فرد و جامعه پدید می‌آید، همچنین پایین آمدن روحیه مسئولیت پذیری و بروز مفاسد و جرایم اخلاقی از دیگر پیامد‌های منفی ازدواج دیر هنگام است.

قویدل سپس مشاوره‌های قبل، حین و بعد از ازدواج را از مقوله‌های بسیار مهم در امر ازدواج پایدار دانست و تصریح کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در این زمینه بسیار مصر و جدی وارد عمل شده و علاوه بر نظارت بر مراکز مشاوره خانواده و تقویت آن ها، از طریق اجرای طرح مساجد طراز اسلامی نیز به ارائه خدمات مشاوره‌ای به صورت رایگان می‌پردازد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان تصریح کرد: علاوه بر این معاونت از طریق مصلحین و حکمین قرآنی و همچنین با استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و خیرین نیز به تسهیل ازدواج، تشویق جوانان و همچنین صلح و سازش در زمینه مشکلات خانوادگی پرداخته می‌شود.

قویدل یکی از راه‌های تسهیل ازدواج را اعطای تسهیلات ویژه برای جوانان در آستانه تشکیل خانواده عنوان و بیان کرد: ترویج سبک ازدواج آسان و سبک ایرانی- اسلامی از دیگر مولفه‌هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

این مقام قضایی گفت: از آنجایی که نهاد خانواده، اصلی‌ترین زمینه ساز و الگوی ازدواج فرزندان به شمار می‌رود، از این رو بایستی تجمل گرایی و مقایسه نابه جا در جامعه ما اصلاح و توجه به صلاحیت جوانان مد نظر قرار گیرد و عمل به این خصوصیات از گام‌های موثر در تسهیل زمینه‌های ازدواج جوانان محسوب می‌شود.

قویدل تاکید کرد: در شرایط فعلی می‌توان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و برگزاری مراسم و آیین‌های ساده، نسبت به تعجیل امر خیر و پسندیده ازدواج اقدام شود و نباید اجازه داد مسائلی همچون بیماری کرونا در تاخیر آن تاثیرگذار باشد.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.