سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کاسرول مرغ و بروکلی کتویی

در مطلب زیر طرز تهیه کاسرول مرغ و بروکلی کتویی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر رژیم غذایی کتوژنیک را انتخاب کرده باشید، چیدن یک برنامه غذایی متنوع برایتان به کاری سخت تبدیل می‌شود. شمایی که با شکر و قند خداحافظی کرده‌اید و نمی‌توانید سراغ کربوهیدرات‌ها هم بروید، برای آماده کردن غذایتان با چالش‌های متفاوتی روبرو هستید. اما ما در این مطلب، می‌خواهیم یک غذای تازه را به منوی شما اضافه کنیم و چالش «چی بپزم» را برایتان کمرنگتر کنیم. طرز تهیه کاسرول مرغ و بروکلی را در ادامه بخوانید. یادتان نرود که حتی اگر رژیم غذایی کتوژنیک را انتخاب نکرده باشید هم می‌توانید سراغ این غذای خوشمزه بروید.

مواد لازم:

کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای نصف بسته
پنیر گودا نصف فنجان
سس مایونز  یک چهارم فنجان
آب مرغ یک چهارم فنجان
بروکلی خرد شده آبپز شده دو فنجان
مرغ پخته و خرد شده یک و نیم فنجان
نمک نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای‌خوری
پنیر چدار یک و نیم فنجان
ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه:

مثل تهیه کاسرول پنیری، این بار هم فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید. سپس پنیر خامه‌ای، گودا، مایونز، آب مرغ و ادویه‌های را در تابه مخلوط کنید و مواد روی حرارت ملایم، برای ۵ دقیقه در کنار هم بپزید تا سس آماده شود.

بروکلی پخته و خرد شده را همراه با مرغ پخته شده، نمک و فلفل در یک تابه تفت دهید. سپس مواد را در ظرف نسوز قرار داده و سس را رویشان بریزید و در فر بگذارید. بعد از حدود چهار دقیقه، وقتی پنیر روی کاسرول کمی طلایی رنگ شد، ظرف را از فر بیرون بیاورید.
منبع: allrecipes

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش آشپزی ، مرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.