در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه یک نوع کباب خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کباب کوبیده با حمص و تبوله را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم

بلغور گندم...... ۸۰ گرم (یک‌دوم پیمانه)

گوشت چرخکرده‌ی بره .... ۱ کیلوگرم

پیاز رنده کرده..... ۱ عدد

نمک و فلفل... به میزان لازم

سیر له کرده..... ۱ حبه

تخم‌مرغ همزده.... ۱ عدد

خرده نان... ۷۵ گرم (۱ پیمانه)

ماست.... ۲۰۰ گرم

برگ نعنای ریز خرد کرده..... یک‌چهارم پیمانه

مواد لازم حمص

نخود پخته...... ۶۰۰ گرم

نمک..... ۱ قاشق چایخوری

سیر له کرده .....۱ حبه

ارده.... یک‌سوم پیمانه (۸۰ میلی‌لیتر)

آبلیمو..... یک‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

آب...... یک‌سوم پیمانه (۸۰ میلی‌لیتر)

مواد لازم تبوله:

بلغور گندم ریز..... یک‌چهارم پیمانه (۴۰ گرم)

گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده.... ۲ عدد متوسط

جعفری ریز خرد کرده..... ۴ پیمانه

پیاز قرمز ریز خرد کرده ......۱ عدد کوچک

آبلیمو ...۳ قاشق چایخوری

روغن زیتون....۳ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و با دست بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. آن‌گاه بلغور، گوشت، پیاز، نمک، فلفل، سیر، تخم‌مرغ و خرده‌نان را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا منسجم و چسبنده شود. سپس آن را ۱۲ قسمت کنید و هر قسمت را به سیخ چوبی بکشید. حالا در تابه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم کنید. سیخ‌های کباب را در تابه بگذارید و گاهی آن‌ها را زیر و رو کنید تا برشته شوند.

اکنون کباب کوبیده را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با مخلوط ماست و نعنا، هوموس و تبوله میل کنید.

روش تهیه‌ی حمص: نخود، نمک، سیر، ارده، آبلیمو و آب را در پارچ دستگاه مخلوط‌کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مخلوط صاف و یکدستی به دست آید.

روش تهیه‌ی تبوله: بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و خوب بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. حالا بلغور، گوجه‌فرنگی ها، جعفری، پیاز، آبلیمو و روغن زیتون را در کاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سپیده
۲۰:۰۲ ۰۹ تير ۱۴۰۰
ممنون بابت اموزش های خوبتون من عاشق اموزشهای اشپزی این سایتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۴ تير ۱۴۰۰
خدا وکیلی کدوم آدم توی این وضح بی پولی آنقدر ول خرجی می‌کنه اینارو بخره ولی شاید ارزششو داره:::::::