سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۰ ماده غذایی که اگر در یخچال بگذارید، خراب می‌شوند

شاید با خودتان فکر کنید امن‌ترین جایی که می‌توانید از تمام خوراکی‌ها نگهداری کنید یخچال خانه است در صورتی که با قرار دادن برخی از مواد غذایی در یخچال باعث زودتر خراب شدن آن‌ها می‌شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،شاید با خودتان فکر کنید امن‌ترین جایی که می‌توانید از تمام خوراکی‌ها نگهداری کنید تا مانع از خراب شدن و فاسد شدن ان‌ها شوید یخچال خانه است. در صورتی که با قرار دادن برخی از مواد غذایی در یخچال باعث زودتر خراب شدن آن‌ها می‌شوید.

۱. موز: موز‌ها به دو دلیل نیاز به جای گرم دارند: ۱. اگر موز‌های سبز و نارس را انتخاب کرده اید گرما می‌تواند به رسیدن و پخته شدن ان‌ها کمک کند. ۲. نور و هوا در جلوگیری از لک شدن و پوسیدگی موز‌ها بسیار موثر هستند.

۲. قهوه: هیچگاه از قهوه در یخچال نگهداری نکنید، زیرا بوی تمام مواد خوراکی دیگر را به خود جذب می‌کند و طعم آن نیز تغییر می‌کند از قهوه در ظرف در بسته و به دور از نور خورشید نگه داری کنید.

۳. گوجه فرنگی: دمای اتاق بهترین دمایی است که می‌توانید از گوجه فرنگی‌های خود نگه داری کنید، زیرا دمای سرد یخچال می‌تواند طعم گوجه فرنگی‌ها را ازبین ببرد.

۴. عسل: بهترین عسلی که می‌توانید داشته باشید در یک ظرف در دار در یک انبار تاریک و خنک است. نگه داری از عسل در یخچال موجب نامطبوع شدن و سفت شدن بیش از حد آن می‌شود.

۵. سبزیجات تازه: محیط و سرمای یخچال سبزیجات تازه مانند ریحان، رزماری، آویشن و گیاهان ترش مزه را خشک کرده و آب ان‌ها را ازبین می‌برد. ساقه این سبزیجات را در اب قرار داده و در دمای اتاق و به دور از نور خورشید نگه دارید.

۶. نان: اگر به نان‌های خشک، سفت و بیات علاقه ندارید پس هرگز از نان در یخچال نگهداری نکنید، زیرا دمای یخچال باعث ازبین رفتن اب و بافت نرم نان می‌شود.

۷. روغن: این ماده نیز دقیقا مانند عسل و سبزیجات عمل کرده و از هر نوع روغن پخت و پزی که باشد در یخچال جامد شده و کارایی ان پایین می‌آید. از روغن در جای خشک و بدون نور نگهداری کنید.

۸. خربزه: اگر به فروشگاه‌های مواد غذایی تازه نیز رفته باشید هیچ گاه خربزه و هندوانه را در یخچال مشاهده نمی‌کنید. دمای سرد باعث یخ زدگی در آن‌ها می‌شود. در نتیجه از آن‌ها در دمای اتاق نگهداری کنید و پس از برش زدن در یخچال بگذارید.

۹. سیب زمینی و پیاز: هر دوی این صیفی جات برای نگهداری و سالم ماندن بافتشان نیاز به دمای اتاق دارند. گاز‌های ساطع شده از یخچال موجب تسریع در خراب شدن آن‌ها و سرما زدگی می‌شود.

۱۰. سیر: اگر باز هم به فروشگاه‌های موادغذایی نگاه کنید متوجه می‌شوید که سیر تا زمان طبخ شدن نیازی به نگهداری در دمای یخچال ندارد و بهترین دما برای نگهداری از آن دمای اتاق و محیط بدون نور است.

منبع:طلا

انتهای پیام/

برچسب ها: مواد غذایی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۲۶ ۰۴ تير ۱۴۰۰
اگر اینجوری پس چی رو باید تو یخچال گذاشت
رویا
۰۲:۵۲ ۰۴ تير ۱۴۰۰
نون واقعا باید تو یخچال باشه
ناشناس
۱۶:۰۵ ۰۳ تير ۱۴۰۰
الکیه من یک روز موز گوجه نون رو بیرون از یخچال نگه داشم همش خراب شدن
ناشناس
۱۴:۰۸ ۰۳ تير ۱۴۰۰
عجب اینجوری که باید یخچالمون از برق کشید
ناشناس
۰۹:۲۷ ۰۳ تير ۱۴۰۰
نون مگه میشه بیرون گذاشت.اونجوری چنان سفت و بیات میشه که باید برا هردیقه بری نون بخری.
با نون موافق نیستم.
ناشناس
۲۱:۵۰ ۰۴ تير ۱۴۰۰
نون رو بهتره تو فریزر نگه دارین و به اندازه نیاز هر دفعه در بیارین و استفاده کنین. بیات هم نمیشه و کیفیتش از بین نمیره
ناشناس
۰۸:۴۳ ۰۳ تير ۱۴۰۰
متاسفانه نان، سبزیجات و گوجه‌فرنگی از جمله موادی هستند که اکثراً در یخچال نگهداری می‌کنند.
ناشناس
۰۷:۱۱ ۰۳ تير ۱۴۰۰
چه جالب ما گوجه فرنگی را همیشه در یخچال نگهداری میکنیم
ناشناس
۰۲:۰۳ ۰۳ تير ۱۴۰۰
اصلا درست نیست