به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، جمشید معینی در حاشیه برپایی نمایشگاه سازهای سنتی و نگارگری ابوالقاسم رشیدی و علیرضا پیشاهنگ، از کارمندان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان فارس، اظهار کرد: مرکز آموزش اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس در ترویج صنایعدستی و راهاندازی کارگاههای این رشته صنایعدستی اقدام مؤثری را انجام داده است.
او ادامه داد: با اقدامات خوب آموزشی در این مرکز برخی هنرجویان سازسازی مرکز آموزش صنایعدستی به درجه استادی رسیدهاند و ماحصل این دورهها، راهاندازی ۱۰ کارگاه سازسازی و یک مجموعه بزرگ تولیدی در شیراز و شهرستانهای اطراف است.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس افزود: در شیراز ۴۵ کارگاه سازسازی مشغول به فعالیت است که باید با شناخت از نیازهای سایر کشورها در این زمینه، توسعه صادرات این صنایعدستی را در دستور کار قرار دهیم.
معینی بیان کرد: تفکر برند سازی و تجاریسازی در این صنعت خالی است و نیازمند حرکتی مناسب است و باید مخاطب شناسی و آموزش مجازی در توسعه آموزش صنایعدستی صورت گیرد.
او ابراز کرد: باید با برنامهریزی برای جذب سرمایهگذار در توسعه فروش داخلی و خارجی و انعقاد تفاهمنامه با دستگاههای مرتبط و نمایش آثار در محیطهای مختلف زمینه پیشرفت صنایعدستی را بیشازپیش فراهمسازیم.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس تصریح کرد: در رشته نگارگری باید از تکرار خودداری شود و در این هنر سنتی، ذوق هنری در طراحی همراه شود تا شاهد بروز خلاقیت و خلق آثار جدیدتری باشیم و با این اقدامات مکتب شیراز در نگارگری را برای آیندگان حفظ کنیم.
انتهای پیام/