سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان:

مشارکت حداکثری از مهمترین عوامل تامین امنیت پایدار است

محامی گفت: مشارکت حداکثری از عوامل مهم تامین امنیت پایدار کشور بوده و می‌تواند برای برخی کشور‌های همسایه نیز مهم باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان در همایش معتمدین، علما، بزرگان و سران طوایف که در محل پادگان آموزشی شهید شفیع پور زاهدان برگزار شد با اشاره به اهمیت امنیت پایدار گفت: طبق تعبیر رهبر معظم انقلاب امنیت پایدار پیش نیاز همه پیشرفت‌ها در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اخلاقی و معنوی است.

امام جمعه زاهدان با اشاره به برخی از آیات قرآن کریم به بیان نمونه‌هایی از آثار امنیت از جمله رشد آگاهانه و شناخت، رفاه و آسایش و مباحث دینی و گرایش به عبادت خداوند متعال پرداخت و افزود: آنچه سبب تقویت امنیت پایدار است ایمان، عمل صالح، شکر و سپاس گذاری از نعمت‌های الهی، رشد باور‌های دینی و تقویت بنیه‌های اعتقادی است، زیرا خداوند به کسانی که ایمان آورده‌اند وعده داده که امنیت آن‌ها را حفظ می‌کند و زیربنای تامین امنیت اینست که آحاد جامعه اهل ایمان و عمل صالح باشند.

آیت‌الله محامی بیان کرد: عمل صالح دارای مصادیق مختلفی در عرصه‌های فردی، اجتماعی، خانوادگی، اداری، ملی و بین المللی است و وجود امنیت نیز سبب تقویت گرایش مردم به ایمان و عبادت خداوند خواهد شد.

وی ادامه داد: شکر و سپاس الهی در برابر نعمت‌ها و امداد‌های الهی از دیگر موارد تاثیر گذار است به گونه‌ای که اگر جامعه اسلامی اهل سپاس و شکرگذاری بودند نعمت‌ها ماندگار خواهد بود و اگر ناشکری صورت گیرد نتیجه برعکس را در بر خواهد داشت.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان به نتیجه گیری از آیات قرآن کریم پرداخت و گفت: آیات نورانی قرآن وظایفی را برای ما مشخص می‌کند از جمله تلاش برای رشد علمی، فرهنگی، آگاهی و بینش مردم و هر کس در هر موقعیتی که قرار دارد باید در این جهت تلاش کند.

این استاد درس خارج حوزه علمیه بر تقویت باور‌های دینی، ایمان و بنیه‌های اعتقادی تاکید کرد و اظهارداشت: دشمن با استفاده از ابزار‌های مختلف همواره در تلاش بوده تا در اعتقادات و باور‌های دینی مردم تزلزل ایجاد کند و نیاز است تا ما برای حفظ و تقویت این اعتقادات تلاش خود را به کار گیریم.

عضو هیات علمی جامعه المصطفی تصریح کرد: گسترش اخلاق اسلامی و عمل صالح در جامعه از دیگر موارد حائز اهمیت است و باید به گونه‌ای در تلاش باشیم تا ابتدا چنین چیزی را در وجود خود پرورانده و سپس آن را در جامعه اسلامی گسترش دهیم.

آیت الله محامی گفت: گسترش روحیه شکر و سپاسگذاری در برابر نعمت‌های خداوندی هم به صورت زبانی و هم به صورت عملی مهم است و انسان‌های مومن همواره قانع و سپاسگذار هستند در مقابل نیز افرادی نعمت‌ها را پنهان و مشکلات را فریاد می‌زنند که کار درستی نیست.

او گفت: متاسفانه در سطح کشور بویژه استان سیستان‌وبلوچستان دارای ضعف علمی، ایمانی، اعتقادی و اخلاقی هستیم و با آسیب‌های مختلفی از جمله قتل، گروگانگیری، فساد مالی، اداری و اخلاقی مواجه هستیم که چنین چیز‌هایی نشان دهنده این است که ما از معارف قرآن فاصله گرفته و به احکام نورانی اسلام عمل نکرده‌ایم و باید توجه داشته باشیم که هر چه از این معارف فاصله بگیریم به مشکلات ما افزوده می‌شود.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این استان به لحاظ شاخصه‌های توسعه دارای رتبه خوبی نیستیم، اما باید توجه کرد که نسبت به دوران قبل انقلاب تفاوت زیادی وجود دارد و مردم باید شکرگذار نظام و پیگیر مشکلات برای کم کردن فاصله با سایر نقاط کشور باشند.

آیت‌الله محامی با اشاره به انتخابات پیش رو بیان کرد: مشارکت حداکثری از عوامل مهم تامین امنیت پایدار بوده و در گام دوم انتخاب اصلح مهم است، زیرا که به فرموده مقام معظم رهبری میزان مشارکت مردم ما پای صندوق‌های رای برای دوستان و دشمنان حاوی پیام‌هایی خواهد بود و مشارکت حداکثری می‌تواند برای برخی کشور‌های همسایه نیز مهم باشد، زیرا که چشم امید آن‌ها به ایران است و آن را پایگاه مقاومت اسلامی می‌دانند.

او  ادامه داد: مشارکت حداکثری دشمن را ناامید خواهد کرد و در غیر این صورت عامل خوشحالی دشمن و موجب نقشه‌های شوم آنان خواهدشد.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.