به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ظهر امروز در مراسم بزرگداشت دهه کرامت و دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰، گفت : عملکرد دولت فعلی انگیزه حضور در انتخابات را از مردم گرفته از طرفی صدا و سیما هم در این مدت کاری برای مجاب کردن مردم برای حضور در انتخابات نکرده است.
او گفت : قشر روحانی، طلبه، هیئتی، علما و ائمه جمعه با غیرتی که روی حرفهای رهبری و انقلاب اسلامی دارند نمیتوانند از زیر بار مسئولیت شانه خالی کرده و برای بالا بردن میزان مشارکت در انتخابات تلاش نکنند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه مناظرات تأثیری در بالا بردن آمار میزان مشارکت در انتخابات نداشت، افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند در هفته آخر مانده به انتخابات حلقههای میانی و جریان فرهنگی همت مضاعف خود را برای بالا بردن میزان مشارکت به کار گیرند.
او ادامه داد: رهبر معظم انقلاب ابتدا به متنفذین و سپس به مردم برای دعوت جامعه به حضور در انتخابات تاکید کردند و از حلقه میانی و جریان فرهنگی و مذهبی خواستند که واسطه دعوت مردم به حضور در انتخابات باشند.
حجتالاسلام قمی گفت: مشارکت نیاز جامعه است و گرههای جامعه جز با سر کار آمدن دولتی قوی با پشتوانه قوی حل نخواهد شد، هر چقدر هم که فرد انتخاب شده اصلح باشد حل مشکلات بزرگ بدون حمایت مردم کار راحتی نیست.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: بیان مسائل مختلفی باعث بالا بردن میزان مشارکت میشود، مثلاً اختیارات و بودجه رئیس جمهور و یا توضیح رابطه مستقیم قوی بودن دولت و مشارکت بالا با حل مشکلات مستقیم و محرومین میتواند اثرگذار باشد.
او افزود: مشارکت حداکثری مساله اصلی مسئولین جریان فرهنگی و مذهبی در کشور است و باید دریچه امیدی را با هم اندیشی و ادبیات مؤثر برای مردم باز کنند.
حجتالاسلام قمی گفت: قشر روحانی و مذهبی باید دایره مخاطبین خود را افزایش دهد، برای مثال اگر امام جماعتی اهالی مسجد از او متأثر هستند باید بر کسانی که در مسجد حضور ندارند هم تأثیر داشته باشد و دایره مخاطبین خود را توسعه بدهد.
او ادامه داد: قشر مذهبی باید متاثرین از خود را به مبلغ برای حضور حداکثری تبدیل کنند و دایره نفوذ روحانیت و حیات مذهبی را با این کار افزایش دهند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر سخن رهبری در تبدیل این سنت حسنه به زنجیرهای ادامه دار افزود: طرح مواسات و همدلی باعث شد در این مساله یک قدم جلوتر برویم، اگر این اتفاق مبارک ادامه پیدا نکند به خسارتی بزرگ گرفتار میشویم.
حجتالاسلام قمی گفت: انتخابات فرصتی برای معرفی دردهای مردم به خودشان و ارائه راه حل حضور در انتخابات برای حل مشکلات به آنها است.
او افزود: دلسوزی انقلاب برای مردم باید بروز پیدا کند و مردمی که در جریان کارهای فرهنگی و مذهبی دایره روحانیت نیستند باید مطلع و آگاه شوند، ما با مردم حرف گره گشایی، دردمندی، تقویت انقلاب و نظام را داریم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در روزهای باقی مانده منتهی به انتخابات از قشر روحانیون و طلبه انتظار میرود که افرادی را که در دایره مخاطبین روحانیون نیستند به واسطه قشر متأثر از خود فعال کرده و با نفوذ کلام، مردمی که مردد هستند را به حضور در انتخابات دعوت کنند.
حجت الاسلام یوسف احمدی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با گرامیداشت دهه کرامت در جمع روحانیون و هیئتهای مذهبی و با زنده نگه داشتن یاد شهید این دهه مصطفی اخلاقی که پارسال در سالروز ولادت امام رضا (ع) در راه این امام بزرگوار به شهادت رسید، گفت : استان کرمانشاه خط مقدم مبارزه با استکبار جهانی است بنا به فرمایش مقام معظم رهبری اگر مدافعان حرم و حریم ایران نبودند، دشمنان از مرزهای کرمانشاه و همدان به ایران حمله میکردند.
او با بیان اینکه روحانیت و هیئتهای مذهبی خط مقدم مبارزه با استکبار جهانی هستند، گفت : این افراد هر جا که نیاز هست به فرمایشات و دستورات مقام معظم رهبری لبیک میگویند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه افزود: برای نخستین بار در اجرای طرح مواسات و همدلی روحانیون و هیئتهای مذهبی توانستند ۹ هزار و ۸۰۰ خانوار نیازمند در این استان را شناسایی و اطلاعات آنها را ثبت کنند.
احمدی ادامه داد: لیست خانوارهای مذکور در اختیار کمیته امداد امام خمینی (ره) و سپاه پاسداران استان کرمانشاه قرار گرفت و به تمامی این خانوارها بسته معیشتی داده شد.
او با اشاره به فتنه بنزین در استان کرمانشاه افزود: بسیاری از دستگیر شدگان فتنه بنزین در این استان متولدین دهه ۷۰ بوده که بسیاری از آنها از خانواده طلاق و حاشیه نشین بودند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: مشکل اصلی کرمانشاه حاشیهنشینی است، به طوری که ۳۰ نقطه کرمانشاه حاشیه نشین بوده و ۱۰ نقطه اسکان غیررسمی دارند.
احمدی با بیان اینکه ۴۰۰ هزار نفر در کرمانشاه درگیر حاشیه نشینی هستند، گفت: موضوعاتی همچون خانوادههای طلاق، حاشیهنشینی و جوانان متولد دهه ۷۰ باید برنامهریزی و مدیریت شوند، قبل از اینکه دشمن برای آنها برنامهریزی کند.
او ادامه داد: در محلههای همچون شاطرآباد که پایگاه محکم فرهنگی یعنی مسجد نورالحسین وجود داشت، با وجود بیداد کردن فقر در این محله و حاشیهنشینی آن فتنه بنزین در شاطرآباد رخ نداد.
احمدی افزود محلههایی که دارای پایگاه محکم فرهنگی بوده و مردم پایه کار اسلام و انقلاب هستند، مشکلاتی همچون فتنه بنزین رخ نمیدهد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه افزود: کرمانشاه تقریبیترین استان کشور است که باید از این ظرفیت نهایت استفاده را کرد .
انتهای پیام/د