سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تنظیم دادخواست کارمندان فیس بوک به حمایت از فلسطینی‌ها

نزدیک به 200 نفر از کارمندان فیس بوک نامه‌ای داخلی را امضا کرده اند و خواستار تحقیق در چرایی سانسور فلسطینی ها شدند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، کارمندان فیس بوک در حال ارسال یک دادخواست داخلی از این شرکت برای تحقیق در مورد سیستم‌های تعدیل محتوا هستند که باعث شد بسیاری از فلسطینی‌ها و متحدانش بگویند صدای آن‌ها سانسور می‌شود. این خبر هفته‌ها پس از حملات هوایی اسرائیل منجر به کشته شدن بیش از ۲۰۰ نفر در غزه از جمله دست‌کم ۶۳ کودک منتشر شد، که البته اسرائیل و حماس در حال حاضر به آتش بس رسیده اند.

فعالان و متحدان فلسطینی مدت هاست که شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی را به سانسور محتوای طرفدار فلسطین متهم می‌کنند و این مسئله در درگیری‌های اخیر بدتر شده و اوج گرفته است. در فیس بوک، تصمیمات تعدیل محتوا توسط پیمانکاران انجام شده و روند کار به ویژه در کشور‌های غیر انگلیسی زبان بی نقص است.

بعد از اینکه اینستاگرام هشتگ مربوط به مسجد الاقصی را محدود کرد، فعالان طرفدار فلسطین در قسمت نظرات به نرم افزار فیس بوک یک ستاره دادند.

به نظر می‌رسد که کارمندان فیس بوک به این موضوع توجه کرده اند و آن‌ها در نامه نوشته‌اند که همانطور که توسط کارمندان، مطبوعات و اعضای کنگره موضوع برجسته شده است و رتبه فروشگاه هم کاهش پیدا کرده، کاربران و جامعه احساس کردند که در مورد اوضاع فلسطین کوتاهی می‌کنیم و نوشتند ما معتقدیم که فیس بوک می‌تواند و باید کار‌های بیشتری برای درک کاربران ما انجام دهد و در زمینه بازسازی اعتماد آن‌ها کار کند.

این نامه توسط کارمندان گروه‌هایی در یک فرم داخلی ارسال شده است و گفته می‌شود ۱۷۴ امضا دارد.

کارمندان از فیس بوک می‌خواهند که حسابرسی را در مورد تصمیمات تعدیل محتوا درباره محتوای عرب و مسلمان انجام دهد. آن‌ها همچنین می‌خواهند پست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل که در آن او غیرنظامیان فلسطینی را تروریست خوانده است، توسط هیئت نظارت مستقل نظارت بر این شرکت بررسی شود.

ماه گذشته کارمندان گوگل، اپل و آمازون با نوشتن نامه‌های داخلی خواستار مدیران برای حمایت از فلسطین شدند و کارمندان هر سه غول فناوری اظهار داشتند که احساس می‌کنند مدیران از کارگران مسلمان حمایت نمی‌کنند. برخی همچنین از گوگل و آمازون می‌خواستند که قرارداد رایانه‌ای ابری ۱.۲ میلیارد دلاری که شرکت‌ها با دولت اسرائیل امضا کرده بودند، را بررسی کنند. با این حال هیچ شرکتی به اندازه فیس بوک بر اطلاعات پیرامون جنگ تأثیر فوری نداشته است.


بیشتر بخوانید


سخنگوی فیس بوک در بیانیه‌ای که برای The Verge از طریق ایمیل ارسال شده گفت که این شرکت به حسابرسی گزارش اجرای استاندارد‌های جامعه خود متعهد شده است و گفت: ما می‌دانیم که چندین مسئله وجود دارد که توانایی مردم برای اشتراک گذاری در برنامه‌های ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد. در حالی که ما آن‌ها را اصلاح کردیم، آن‌ها نباید هرگز در وهله اول اتفاق می‌افتادند و ما از هر کسی که احساس می‌کند نمی‌تواند به وقایع مهم توجه کند، سرکوب عمدی صدای آن‌ها است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.