سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برداشت پهیل برای تهیه ترشی در منوجان

مدیر جهاد کشاورزی منوجان گفت: کار برداشت پهیل با خاصیت درمانی فراوان از سطح حدود دو هزار اصله درخت در منوجان آغاز شد.

محسن نوشادی مدیر جهاد کشاورزی منوجان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: درخت پهیل همیشه سبز با شاخه‌های گسترده و داشتن چند تنه به ارتفاع سه تا پنج متر در جنوب کرمان به ویژه منوجان می‌روید و میوه آن به بزرگی گیلاس و آلو است.

او افزود: اوایل بهار فصل‌گل دهی این درخت است و برداشت میوه آن از سطح حدود دو هزار اصله درخت از خرداد شروع و تا پایان تیر ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی منوجان گفت: مردم منطقه از میوه نارس پهیل که سبز رنگ است برای درست کردن انواع ترشی استفاده می‌کنند.

نوشادی بیان کرد: پهیل غیر بومی و از تیره گل گاوزبان است که به طور خود رو در این شهرستان می‌روید.

او با بیان اینکه میوه پهیل علاوه‌بر مصرف خوراکی برای درمان بیماری‌های استخوانی، آسم و کمر درد مفید است گفت: این درخت زیبا در بیشتر خیابان ها، بوستان‌ها و منازل شهروندان این شهرستان خودنمایی می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی منوجان گفت: شهرستان منوجان با داشتن آب و هوای مساعد و زمین‌های حاصلخیز یکی از مناطق رشد گیاهان دارویی در استان کرمان محسوب می‌شود به طوری که تاکنون بیش‌از ۵۰گونه گیاه با خاصیت دارویی در این شهرستان شناسایی شده است.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.