سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نشانه‌های فاسد شدن مواد غذایی

در ادامه با روش‌های تشخیص فساد مواد غذایی آشنا شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  ماده غذایی که ظاهر، طعم، رنگ و بوی آن تغییر کرده باشد فاسد است و نباید مصرف شود، زیرا علاوه بر این که ارزش غذایی ندارد، باعث بیماری و مسمومیت می‌شود.

روش‌های تشخیص فساد مواد غذایی
مشاهده تغییر رنگ
بوی نامطبوع یا بوی گندیدگی
تغییر در ویژگی‌های بافتی

علایم اختصاصی فساد
۱- فساد در مرغ خام
بو و رنگ نامطلوب (تغییر صورتی به سفید کم رنگ یا خاکستری)
۲- فساد در گوشت خام
بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح و داشتن رنگ قهوه‌ای و خاکستری
۳- فساد در ماهی خام
بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح، جدا شدن آسان پولک، فرورفتگی چشم، تغییر رنگ آبشش به قهوه‌ای تیره
۴- فساد در کنسرو
وجود تورم یا برآمدگی در، زنگ زدگی خارجی قوطی کنسرو، بو و رنگ نامطبوع محتویات و کنده شدن لعاب داخلی قوطی
۵- فساد در گوشت، ماهی و مرغ پخته
داشتن بو و طعم نامطبوع در هنگام مصرف
۶- فساد در آب‌لیمو
رنگ غیر طبیعی، رسوب بیش از حد، وجود کپک در سطح و زنگ زدگی درشیشه
۷- فساد در تخم مرغ
بوی گندیدگی، تغییر رنگ محتویات و پخش شدن زرده پس از شکستن تخم مرغ
۸- فساد در شیر
بریدن شیر بعد از جوشاندن که مصرف آن می‌تواند باعث باعث بیماری شود.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.