به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب سایت MSN، در این گزارش برخی دلایلی که نشان میدهند نان سبوس دار میتواند به شما در کاهش وزن کمک کند معرفی میشود:
۱. شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه میدارد
بسیاری از افراد به عنوان راهی برای سیر ماندن در طول روز و در عین حال دست یابی به کربوهیدراتها، به محصولات نان روی میآورند و به گفته متخصصان، آنچه در فرآیند مدیریت وزن اهمیت دارد کیفیت نان مصرفی است.
لیزا یانگ متخصص تغذیه، میگوید: بسیاری از افراد از ترس افزایش وزن از غلات اجتناب میکنند، بدون اینکه بدانند نان سبوس دار (مانند گندم کامل یا بلغور جو دوسر) حاوی فیبر است که باعث میشود افراد ساعتهای بیشتری احساس سیری کنند و این کمک میکند تا از خوردن غذای بیشتر خودداری کرده و در نتیجه به کاهش وزن کمک میکند.
۲. تامین فیبر مورد نیاز بدن
نان سبوس دار حاوی فیبر است که یک ماده اساسی برای کاهش وزن است. دکتر جینان بنا میگوید: نان سبوس دار ممکن است حاوی مقدار زیادی فیبر باشد که به شما کمک میکند احساس سیری کنید و کالری زیادی اضافه نکنید. فیبر قسمت بسیار مهمی در رژیم لاغری است.
طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، به منظور داشتن سلامتی مطلوب باید حداقل روزانه ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبر مصرف کنید.
۳. تقویت سلامت روده
علاوه بر احساس سیری، یکی از مهمترین جنبههای خوردن غذاهای پر فیبر، ارتقای سلامت روده است. طبق گفته یک متخصص تغذیه، مصرف نان حاوی ۱۰۰ ٪ گندم کامل یا غلات کامل باعث غنی شدن آرد از فیبر میشود که میتواند به تنظیم قند خون کمک کند، سلامت روده را تقویت کرده و خطر بیماریهای قلبی را کاهش دهد. این میتواند به مدیریت وزن نیز کمک کند.
۴. جلوگیری از پرخوری
ادی ریدز متخصص تغذیه و مشاور بهداشت میگوید که نانهای سبوس دار حاوی درصد بالایی از فیبر غذایی هستند که برای مدت طولانی تری احساس سیری به شما میدهد و این باعث کاهش نیاز به خوردن مقادیر اضافی غذا میشود و در نتیجه به موفقیت آمیز بودن تلاش شما برای کاهش وزن کمک میکند.
۵. راهی عالی برای خوردن غذاهای مقوی
متخصصان تغذیه تأکید میکنند که نان سبوس دار میتواند راهی آسان برای افزودن غذاهای مغذی بیشترمانند تخم مرغ، آووکادو و کره مغزها به وعده غذایی شما باشد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
مخصوصا کودکان زیر دوسال
با تشکر
مخصوصا کودکان زیر دوسال
با تشکر
را تمیز نمی کنند، لذا پشت نان کربن ها سوخته وجود دارد و همین مورد دور ریز نان را بالا می برد ، اکثر مردم هم آنها را می خورند و هزار تا مریضی در بلند مدت می گیرند ، باید برای توزیع نان ، استاندارد تعریف کرد و اجازه پخش نان های بی کیفیت را نداد و سوپرهای که نان بی کیفیت عرضه می کند باید جریمه سنگین شوند ، کوتاهی در این مورد ، آسیب به نسل جوان و کودکان و نسل بعدی خواهد بود ، نان بربری خوب است اما روی آن مواد شیمیایی می زند ، باید جلوی آن گرفته شود ، در نان سنگک جوش شیرین زیاد می زنند ،و نان مدتی که ماند مثل لاستیک میشود ، آزاد پرهایی که نان سبوس کامل با کیفیت عالی و تمیز و پر کنجد تولید می کنند باید حمایت شوند ، نان های فانتزی هم سبوس ندارد و برای کبد ضرر دارد ، نان های صنعتی هم به آنها نگهدارنده می زنند و اسم آن را بهبود دهنده گذاشته اند ، حتی کمی روغن هم به نام اضافه میشود که برای سلامتی خوب نیست ، در کل نان باکیفیت در دسترس همه قرار ندارد ، اما نان شکم پر کن و بیماری زا فراوان است