سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اگر هر روز نان سفید بخورید، برای بدن چه اتفاقی می افتد؟

مصرف نان سفید به صورت روزانه باعث بروز مشکلاتی در سیستم ایمنی بدن خواهد شد.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، به نقل از اسپوتنیک، بخش ترد و معطر نان تازه پخته شده با کره، سیر یا پنیر مدت هاست که برای بسیاری از مردم جهان به یک غذای سنتی تبدیل شده است.

در قفسه‌های نانوایی‌ها و مغازه ها، انتخاب زیادی از محصولات مختلف آردی وجود دارد. نان سیاه، سفید، غلات کامل، مخمر، نان حتی بدون گلوتن وجود دارد. اما هنوز اکثریت نان سفید

نان سفید از آرد گندم تصفیه شده تهیه می‌شود. این باعث می‌شود که کالا‌های پخته شده از نظر بصری جذاب، کرک دار و ماندگاری نان را افزایش دهند، اما این دانه‌ها را کاملا از مواد مغذی آن محروم می‌کند. در قدیم نان را از آرد اول یا درشت تهیه می‌کردند. این روش ارزش غذایی محصول، مواد مغذی مفید و فیبر را حفظ کرد. اما اکنون فقط از آرد سفید بدون سبوس نان تهیه می‌شود.

اکنون همراه با یک تکه نان سفید، ۷۵ گرم کالری خالی و تقریباً کمبود مواد مغذی را وارد بدن خود می‌کنید.

به دلیل کمبود ویتامین در ترکیب نان سفید مدرن است که تولیدکنندگان شروع به غنی سازی مصنوعی آن و سایر محصولات پخته شده با ویتامین‌ها کردند.

بسیاری از متخصصان تغذیه و همچنین دانشمندان دانشگاه کمبریج به دلیل داشتن شاخص گلیسمی بالا، مصرف نان سفید را توصیه نمی‌کنند. مانند تمام کربوهیدرات‌های سریع، به راحتی توسط بدن جذب می‌شود، اما سیری طولانی مدت نیست. در حال حاضر یک ساعت پس از چنین وعده غذایی، احساس گرسنگی احساس می‌شود. مصرف بیش از حد نان سفید منجر به چاقی و ابتلا به دیابت می‌شود.

نشاسته زیادی در نان سفید وجود دارد، تأثیر آن بر روی بدن را می‌توان با شکر تصفیه شده مقایسه کرد. چه مفهومی داره؟ افزایش گلوکز خون اجتناب ناپذیر است که به نوبه خود باعث جهش شدید قند و انسولین می‌شود. با مصرف منظم نان سفید، دیابت و همچنین سیستم قلبی عروقی می‌توانند ایجاد شوند.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: نان سفید ، سلامتی بدن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۵۸ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
درموردسفیدبودن اردنان سنگک ازاتحادیه سنگکی سوال شدگفتندسبوس اردمربه دستوراتحادیه نانوایان گرفته میشودازاتحادیه نانوایان پدسیده شدجواب دادندازسیاوبه پرس به سبلو زنگ زدم گفت ازدولت بپرس
ناشناس
۱۹:۲۴ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
چرا گزارشی از کارخانه های آرد و علت سفید کردن آردها تهیه نمیکنید
پیمان اشراقی
۱۵:۴۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
سلام ،

بوی جو خشک مال من ،
هر چی دارم مال تو ،

قوت امروز مال من ،
متر و هکتار مال تو ،

مالیات خانه تجملی ،
مالیات خانه خالی ،
مالیات ماشین ایمن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
ناشناس
۱۴:۵۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
مثل گوشت که وقتی گرونش میکنن از بدیاش میگن! هرروز خارجی استیک میخوره هیچیش نیس ولی مردم ما روزی چند گرم بخورن هزار مرض میگیرن!!!!
ناشناس
۱۴:۲۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
چرا سهمیه آرد نمیدن مردم خانه نان بپزند من نزدیک یک سال و چند ماه خانه رو ساج نان میپزم خیلی عالی میشه خدا رو شکر آرد سبوسدار استفاده میکنم تهران هم هستم تو آپارتمان.
ناشناس
۱۳:۴۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
از این گزارش معلومه میخوان قیمت نان رو افزایش بدن
ناشناس
۲۰:۰۵ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
بنده خداخیلی وقت است به گرانی مخملی انجام ممیده چانه سنگک وبری ۷۵۰گرمی راکرده ۳۵۰گرم
ناشناس
۱۳:۰۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
با این اوضاع خراب وگرانی، کم کم نان سفید هم نمیشه خرید.
ناشناس
۱۰:۴۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
آرد رو سم نزنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
ناشناس
۱۳:۴۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
آرد بدون سبوس برای بدن سم هست. چون میشه نشاسته ی خالی و نشاسته یعنی خوردن چسب