سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همبرگر یکی از خوشمزه‌ترین ساندویچ‌های دنیا است که کالری بسیاری دارد. اما نگران نباشید در ادامه به شما طرز تهیه یک همبرگر رژیمی خوش طعم را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد بادمجان (ریز شده)
۱ قاشق چایخوری نمک
۲۰۰ گرم قارچ
۱ قاشق غذاخوری گشنیز (خرد شده)
۱/۲ فنجان برنج قهوه‌ای (پخته شده)
۱ قاشق غذاخوری آرد
نمک و فلفل (به میزان لازم)
۲ عدد هویج (رنده شده)
۱ فنجان سس گوجه فرنگی
۱/۴ فنجان پنیر پارمسان
ریحان خرد شده (به میزان لازم)
۲ و ۱/۲ فنجان موسیر


بیشتربخوانید


دستور تهیه:

درون تابه روغن زیتون رو بریزین. بادمجون‌ها رو تفت بدین تا طلایی بشه.
نمک، گشنیز، موسیر و قارچ‌ها رو اضافه کرده و به تفت دادن ادامه بدین تا قارچ‌ها هم طلایی بشن. مخلوط رو در ظرفی قرار بدین تا خنک بشه.
برنج قهوه‌ای پخته شده، هویج رنده شده و آرد رو به مخلوط اضافه کرده و با مخلوط کن، کامل میکس کنین به طوری که چسبندگی داشته باشه.
از مخلوط به اندازه گردو‌های کوچک برداشته و درون روغن سرخ کنین.
روی نان کمی سس گوجه فرنگی بکشین و همبرگر‌ها رو روی سس قرار بدین.
روی همبرگر‌ها کمی پنیر پارمزان رنده شده و ریحون تازه بریزین.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.